Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Dagens rett
Saftige vegetarburgere med ost

I dag blir det en ekstra god og saftig burger til middag
Og så er den helt uten kjøtt. Et godt bevis på at vegetarretter er fullverdige også smaksmessig.
Redaksjonen
28 Oktober 2017 - 11:50
Saftige vegetarburgere med ost

Fremgangsmåte
- Bland urtene med ost og mel.
- Bland alle ingrediensene og kna deigen sammen med eggene.
- Bruk hendene da blir alt best blandet.
- For å smake om burgerne er passe saltet, kan du først steke en prøvekake.
- Form deigen til burgere ved å dyppe en skje i kaldt vann først.
- Form like store og flate kaker.
- Dypp dem i griljermel.
- Legg kakene i brunet smør i stekepannen og stek dem pent brune.
- Etterstek burgerne på svak varme.
- Server vegetarburgere i hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm ville laget de
- Sammen med salat, agurk og avocado i skiver samt gjerne friske urter.
Deilige grønnsaksretter ligger her
Saftige burgere har vi virkelig mange gode oppskrifter på
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Det er slik hamburgerdressingen skal smake

Fremgangsmåte
- Ha rømmen over i en liten bolle og rør rundt.
- Skjær over en sitron, press ut litt saft. Rens og finhakk gressløken.
- Bland sitronsaft og gressløk i rømmen, rør rundt og smak til.
Server hamburgeren med masse sprø salat, skiver av rødløk, tomater, sylteagurk og denne deilige rømmedressingen.
Her finner du mange oppskrifter på hamburgere
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå