Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Se våre andre oppskrifter på saftige burgere
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Se våre andre oppskrifter på saftige burgere
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Bland urtene med ost og mel.
Bland alle ingrediensene og kna deigen sammen med eggene. Bruk hendene da blir alt best blandet.
For å smake om burgerne er passe saltet, kan du først steke en prøvekake.
Form deigen til burgere ved å dyppe en skje i kaldt vann først. Form like store og flate kaker.
Legg kakene i brunet smør i stekepannen og stek dem pent brune. Etterstek burgerne på svak varme.
Server gjerne vegetarburgere i hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm ville laget de sammen med salat, bønnespirer, løkskiver og paprikaringer. Ha gjerne en god hamburgerdressing til også.
Deilige grønnsaksretter ligger her
Saftige burgere har vi virkelig mange gode oppskrifter på
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Server hamburgeren med masse sprø salat, skiver av rødløk, tomater, sylteagurk og denne deilige rømmedressingen.
Her finner du mange oppskrifter på hamburgere