Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Februar 2007 - 13:00

    Slik vil de ha drinken i Paris -  Sweet Sage

    Søt og syndig - denne ukens drink kommer luftbåren fra en av de hotteste barene i Paris.
    09. februar 2007
  • 09 Februar 2007 - 12:44

    Gøteborgs store hemmelighet

    En anonym pizzarestaurant i en av Gøteborgs bakgater ble til alles overraskelse kåret til Sveriges beste cocktailbar.
    09. februar 2007
  • 08 Februar 2007 - 02:01

    Unik sødme

    Denne godbiten er noe så sjelden som en søt vin av en av de tøffeste rødvinsdruene.
    08. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 16:57

    20. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    07. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 11:10

    Italiensk eleganse fra Castello di Monsanto (venteliste)

    Bli med og smak ti fabelaktige viner, deriblant Chianti Classico tilbake til 1977!
    07. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 02:01

    Sær og god

    Ukens vin skiller seg ut fra mengden på mange måter.
    07. februar 2007
  • 05 Februar 2007 - 17:12

    19. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    05. februar 2007
  • 02 Februar 2007 - 13:00

    Slik serverer du absint

    Den grønne fe - delirisk, sterk og god - mytene er mange rundt denne en gang forbudte drikken.
    02. februar 2007
  • 01. februar 2007
  • 01 Februar 2007 - 02:01

    Spansk i internasjonal forkledning

    To nye spanske superviner vender ryggen til den nasjonale druearven.
    01. februar 2007
  • 31 Januar 2007 - 14:42

    Test av californiske rødviner

    31. januar 2007
  • 31 Januar 2007 - 12:44

    Zinfandel

    De californiske vinene laget på druen Zinfandel synes som de mest vellykkete i testen. Dog er flere av vinene i søteste laget.
    31. januar 2007
  • 31 Januar 2007 - 12:43

    Cabernet sauvignon og merlot

    I de cabernetdominerte vinene er det fatkrydderet som på godt og vondt fremheves.
    31. januar 2007
  • 31 Januar 2007 - 12:42

    Pinot noir, shiraz og andre druer

    Av de øvrige druene finner vi Pinot Noir som den store vinneren.
    31. januar 2007
  • 31 Januar 2007 - 02:01

    Superspanjol til minipris

    Ukens vin byr på masse kraft for en billig penge.
    31. januar 2007
  • 29 Januar 2007 - 17:25

    12. februar i Oslo - Fabelaktige Valpolicella

    Bli med på en utrolig smaking av hele ni fantastiske viner fra en av Venetos aller beste produsenter!
    29. januar 2007
  • 29 Januar 2007 - 15:55

    Utfordrerne lurer i sør

    Det er lite trolig at Napa og Sonoma vil miste sin posisjon som Californias stjerner med det første. I hvert fall ikke på eksportmarkedet. Men i USA begynner Monterey og Paso Robles å hale innpå.
    29. januar 2007
  • 26 Januar 2007 - 15:03

    Vinsmaking på sydpolen

    En av australias mest kjente viner, Penfolds Grange, har vært på langtur. Svensken Jonas Alwin tok med seg en kasse vin og arrangerte smaking på verdens sydligste punkt.
    26. januar 2007
  • 26 Januar 2007 - 12:56

    Slik lager du drinken Rhapsody

    I dag serverer vi deg en kremete og smaksrik drink som fungerer svært godt når kulden kryper på.
    26. januar 2007
  • 25 Januar 2007 - 13:39

    Test av sherry

    25. januar 2007
  • 25 Januar 2007 - 13:38

    Manzanilla og fino

    Manzanillo og fino er de tørreste typene sherry og således matviner av klasse. Men - de fungerer også svært godt i andre sammenhenger, som eksempelvis en kjølig nytelse en varm sommerkveld eller servert sammen med oliven.
    25. januar 2007
  • 25 Januar 2007 - 13:37

    Amontillado, palo cortado og oloroso

    Denne gruppen av sherryer er kraftigere enn manzanilla og fino. De kan også ha et godt lagrings- og modningspreg. Bruksområdene er mange.
    25. januar 2007
  • 25 Januar 2007 - 13:36

    Søt sherry

    De søte sherrytypene er ofte rike og passer derfor godt til desserter eller gjerne helt for seg selv.
    25. januar 2007
  • 25 Januar 2007 - 02:01

    Bordeaux goes to California

    Når bordeauxprodusenter beveger seg over dammen blir det ofte godt - og gjerne mer av alt de klarer å få til på hjemmebane.
    25. januar 2007
  • 24 Januar 2007 - 14:00

    Frukten frister

    Nye koster hos Gallo har ledet vingiganten inn på en nytt spor: Jakten på best mulig frukt. En filosofi som skal sikre fortsatt høye markedsandeler.
    24. januar 2007