Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 Mars 2007 - 01:01

    Prisbombe for kjelleren

    Ukens vin byr på imponerende kvalitet til prisen. I årgang etter årgang. Det er nesten for godt til å være sant.
    14. mars 2007
  • 13 Mars 2007 - 09:20

    26. mars i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    13. mars 2007
  • 12 Mars 2007 - 15:11

    Ekstra ren

    Tanqueray gir med sitt høye innhold av einebæruttrekk og sine ekstra alkoholprosenter et av de mest klassiske ginuttrykkene. For mange en selvfølge til gin & tonic.
    12. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 16:30

    22. mars i Oslo - Unik smaking av ekte norsk cognac

    Bli med og møt en ekte norsk cognac-mester - Antoine Braastad - i det vi smaker deres fantastiske cognacer og den nydelige Pineau de Charentes.
    09. mars 2007
  • 09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 15:54

    Test av viner fra Nahe

    Tilbudet av Nahe-viner er temmelig godt - og ikke minst voksende - i Norge. Men de såkalte grosses gewächs - Nahes grand cru'er - koster mye. Her som ellers er spätlese trocken interessante og mer fornuftig prisete alternativer.
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 15:53

    Mittelrhein

    Denne unnselige miniregionen inneklemt mellom de Rheingau, Mosel og Nahe, viser ikke sine beste sider gjennom tilbudet her til lands.
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 15:52

    Rheinhessen - tørre

    Et solid utvalg av viner med høy kvalitet i gode årganger gjør tørre viner fra Rheinhessen til trygge valg, om enn ikke billig, i hvert fall ikke på toppnivå.
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 15:51

    Rheinhessen - halvtørr til søt

    Avstanden mellom de edelsøte vinene fra Rheinhessen og de rimeligste halvtørre er enorm. Sistnevnte kategori bør snart fades ut og erstattes av vellagete tørrere men fortsatt prisgunstige viner - som det faktisk finnes en del av.
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 12:00

    Slik mikser du drinken Ruby Red Ruby

    Herlig forfriskende smak av grapefrukt - ukens drink er en perfekt avslutning på en lang arbeidsuke!
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 11:00

    21. mars i Oslo - Smak flere hundre viner fra Australia

    Vi nordmenn elsker viner fra Australia! Bli med du også på dette spesielle arrangementet der du får oppleve det beste av hva dette spennende landet har å by på.
    09. mars 2007
  • 08 Mars 2007 - 01:01

    Australsk ikon på tilbud

    En av Australias mest ettertraktete viner produseres i etter forholdene ekstremt små kvanta. Og er nå billigere her enn down under.
    08. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 18:34

    Rhinen i et nøtteskall

    Vinene fra øvre Nahe blir ofte sammenlignet med Rheingau - og det er ikke uten grunn. Avstanden geografisk er omtrent som det berømte steinkastet. Dermed får du hele Rhin-området i ett glass.
    07. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 17:10

    14. mars i Oslo - Kokkekurs - Lam og andre påskespesialiteter

    Bli med på et unikt kokkekurs med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt der vi lager de mest utsøkte retter!
    07. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 11:23

    Lag din egen online drinkbok

    En online bartender som er din privat og hvor du kan ta vare på alle de drinkoppskriftene du ønsker å beholde.
    07. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 01:01

    Shiraz som gir gåsehud

    Ukens vinprodusent viser at det er håp for australsk vinindustri som ellers blir mer og mer uniformert.
    07. mars 2007
  • 06 Mars 2007 - 15:18

    I Nahe lages himmelstormende rieslinger

    Vinregionen Nahe som ligger inneklemt mellom storheter som Rheingau og Mosel, snuser nå på ledertrøya på flere områder.
    06. mars 2007
  • 02 Mars 2007 - 16:59

    Nyhetene på polet mars 2007

    02. mars 2007
  • 02 Mars 2007 - 16:58

    Fokus - Australia

    Selv om polets satsing på «småskalaviner» fra Australia i stor grad gjelder dyrere viner enn de fleste kjøper fra down under, er det noen gode kjøp. Først og fremst av druen shiraz men også noen cabernet'er og rieslinger. Andre derimot er veldig høyt pr
    02. mars 2007
  • 02 Mars 2007 - 16:57

    Vellagrete viner

    Rieslinger fra 1993 og 1996 er ikke hverdagskost for den som er ny i vinverdenen. Ei heller for den som ikke er utstyrt med perfekte lagringsforhold.   Men unn deg for all del muligheten til å smake en vellagret riesling. Prisene er dessuten stor
    02. mars 2007
  • 02 Mars 2007 - 16:56

    Andre nyheter

    Italia redder nyhetene denne gangen med en håndfull viner i prisklassen 130-150 kroner. Nord-Portugal bidrar dessuten med mye smak i en internasjonal stil. Også de andre representantene for den nye verden, som California, Chile, Sør-Afrika og Argentina,
    02. mars 2007
  • 02 Mars 2007 - 12:00

    Belgian Coffee

    Varme, fyldige kaffedrinker med en kremete topp er uslåelig på vinteren - prøv denne utrolig spennende varianten!
    02. mars 2007
  • 01 Mars 2007 - 01:01

    Unik barolosjanse

    Baroloprodusenten Borgogno finnes i en lang rekke vellagrete årganger, og de som følger godt med kan få tak i ekstra edel vare.
    01. mars 2007
  • 28 Februar 2007 - 01:01

    Hvitt italiensk røverkjøp: Bli kjent med druen arneis

    En hvitvin med nok smak til å følge en vinterlig meny som tangerer hundrelappen er ikke hverdagskost. Dens røde brødre er også verd å strekke seg etter.
    28. februar 2007
  • 27 Februar 2007 - 17:12

    Med klar adresse

    Knapt noen annen vin uttrykker sitt opprinnelsessted sterkere enn chablis. Selv moderne fremstillingsmetoder må gi tapt i forsøket på å viske ut eller dekke over den tydelige chabliskarakteren. Noe som gjør denne vintypen til manges personlige favoritt.
    27. februar 2007