Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Januar 2007 - 16:21

    Rødvin januar 2007

    De virkelig store spenningsmomentene blant de røde vinene er fraværende. Jaboulets vanlige crozes hermitage  er den som kommer nærmest. Det gjør også den rimelige spanske Muruve Roble 2004 og italienske Perticaia Montefalco Rosso 2004. En håndfull prisgun
    11. januar 2007
  • 11 Januar 2007 - 09:22

    Mer enn kjendisvin

    Med Sir Cliff Richard som forsanger har Vida Nova skaffet Algarve et navn også for god vin.
    11. januar 2007
  • 11 Januar 2007 - 01:01

    Voksende chiantistjerne

    Ukens godbiter tilhører eliten innen chianti classico. Konsentrasjon og raffinement går hånd i hånd.
    11. januar 2007
  • 06 Januar 2007 - 11:00

    8. februar i Oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr II

    Bli med Norges aller beste kokker i et unikt kokkekurs på Gastronomisk Institutt med noen våre aller beste råvarer - fisk og skalldyr!
    06. januar 2007
  • 06 Januar 2007 - 08:00

    31. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Det nye året kommer med gode nye forsetter - unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    06. januar 2007
  • 05 Januar 2007 - 12:00

    En skikke drink med deilig syrlig smak

    En forfriskende, syrlig drink serveres deg i starten på det nye året.
    05. januar 2007
  • 05 Januar 2007 - 10:30

    6. februar i Oslo - Eksklusiv smaking med Dirk van der Niepoort

    Bli med og smak seks viner og fire portviner i verdensklasse fra en av Dourodalens fremste produsenter.
    05. januar 2007
  • 03 Januar 2007 - 01:01

    Rimelig bordeaux

    En virkelig god vin for hundrelappen når kalenderen viser januar harmonerer godt.
    03. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 11:00

    22. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Det første arrangementet med Toralf Bølgen ble fulltegnet på kort tid, og vi har gleden av å kunne tilby et nytt kurs med en av landets ledende vinpersonligheter.
    02. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 09:55

    Italiensk eleganse

    Myke feminine runde og innsmigrende med delikate bobler er fellestrekket ved Bellavistas viner, men det betyr slett ikke at disse norditalienske musserende vinene mangler kompleksitet eller lagringspotensial.
    02. januar 2007
  • 29 Desember 2006 - 17:00

    15. januar i Oslo - Utsøkt middag med ti viner fra J&F Lurton

    Nå har du en enestående mulighet til å smake hele ti viner til en skreddersydd meny - meld deg på i dag!
    29. desember 2006
  • 29 Desember 2006 - 12:00

    Champagne Cocktail til nyttårsaften

    Champagne er drikk nummer én når det nye året skal innvies, og da er det på sin plass at champagne er hovedingrediens i denne ukens drink! Godt Nytt År!
    29. desember 2006
  • 27 Desember 2006 - 13:35

    De beste nyttårsboblene

    Den beste champagnen som er å få i butikken akkurat nå finner du her.
    27. desember 2006
  • 27 Desember 2006 - 01:01

    Nyttårsvin av stort format

    En god gammel kjenning som fortsatt er et røverkjøp, får æren av å lose oss frem til det nye året.
    27. desember 2006
  • 24 Desember 2006 - 01:01

    Apéritifs julekalender

    Du vokser aldri fra adventskalenderen. Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner. I dag serverer vi rosinen i pølsa - vinen som passer til svært mange av julens retter!
    24. desember 2006
  • 21 Desember 2006 - 14:03

    Blomstrende bobler

    La Belle Epoque som opererer under tilnavnet Fleur de Champagne, er en av de mest legendariske champagnene som konkurrerer med Cristal og Dom Pérignon i prestisje.
    21. desember 2006
  • 21 Desember 2006 - 14:02

    Historien om en flaske

    La Belle Epoque er like kjent for emballasjen som innholdet.
    21. desember 2006
  • 21 Desember 2006 - 01:01

    Bobler med karakter

    Skal du sikre deg champagne med virkelig karakter til nyttårsfeiringen, må du handle nå.
    21. desember 2006
  • 20 Desember 2006 - 01:01

    Edel perle

    En av polets og vinverdenens mest undervurderte viner fortjener å bli nytt på selveste julaften.
    20. desember 2006
  • 19 Desember 2006 - 11:00

    Annen musserende extra brut

    Helt tørr musserende er en blandet opplevelse - på flere måter. For det første er extra dry prosecco ikke spesielt tørt sammenlignet med annen musserende. Og for det andre er raffinementet ikke spesielt stort for gruppen som sådan. Men prisene er relativt
    19. desember 2006
  • 19 Desember 2006 - 10:23

    Test av extra brut

    19. desember 2006
  • 19 Desember 2006 - 01:20

    18. januar i Oslo - Kokkekurs - fisk og skalldyr

    Bli med Norges aller beste kokker i et unikt kokkekurs på Gastronomisk Institutt med noen våre aller beste råvarer - fisk og skalldyr!
    19. desember 2006
  • 18 Desember 2006 - 15:18

    Champagne Extra Brut

    Knusktørr champagne er kvintessensen av denne for mange største av alle vintyper. Med priser som varierer fra kroner 220 til 1030 er det noe for enhver.
    18. desember 2006
  • 15 Desember 2006 - 11:56

    Miks en skikkelig klassiker

    Noen ting går aldri av mote - en skikkelig Collins er kanskje en av de mest forfriskende klassikerne som finnes!
    15. desember 2006
  • 15 Desember 2006 - 11:44

    Revolusjon i vinmark og kjeller

    Et av verdens mest terroirorienterte og historisk rike vinområder har gjennomgått en veritabel revolusjon på rekordtid.
    15. desember 2006