14. februar i Oslo - Champagnemiddag med Ruinart på Valentines Day

Sensuell og forførende - bli med på en enestående middag med champagne fra verdens eldste champagnehus til alle rettene.
Redaksjonen
24 Januar 2007 - 12:50

På selveste Valentines Day kan vi invitere til en fantastisk femretters champagnemiddag med et av verdens mest berømte champagnehus - Ruinart.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor (fulltegnet - venteliste)
Perfekt mat til perfekt champagne
Det er de dyktige kokkene ved Brasserie France som har komponert den utsøkte menyen som passer perfekt sammen med de karakterrike champagnene vi skal få smake denne kvelden.
 
La sansene få fritt spillerom og ta med deg din kjære på en uforglemmelig opplevelse.
 
Unik mulighet
Du har en enestående mulighet denne kvelden i det vi får servert ikke mindre enn fem champagner fra dette spennende huset hvor de har laget champagne siden 1729.
 
Du kan være en av de få som får muligheten til å smake den elegante Dom Ruinart Rosé som vi får eksklusivt til denne middagen.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Ruinart">Les mer om Ruinart her (klikk)

Pass på å ikke gå glipp av denne fantastiske middagen - invitér din kjære til en forførende, sensuell aften med de lekreste champagner.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor

MENY
Apéritif
R de Ruinart Blanc de Blancs
*
Lune østers med purreløk
serveres med champagne beurre blanc
R de Ruinart Blanc de Blancs
**
Gratinert kongekrabbe
R de Ruinart Brut
***
Grillet havabbor
serveres med kamskjell og skalldyrsaus
R de Ruinart Rosé
****
Perlehøns på ragu av Puylinser
med ristet brioche og andeleverterrine
Dom Ruinart Blanc de Blancs 1993
*****
Mouelleux au chocolat
serveres med kokossorbet og ananas
Dom Ruinart Rosé 1990
*

Dette er de fem champagnene vi får smake denne kvelden:
 
• Dom Ruinart Rosé, 1990 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 1900,-)

è Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt
 
Tid: 14. februar 2007 kl. 19.00 - 23.00
Pris: kroner 1195,- inkl. mva
Sted: Brasserie France,
Øvre Slottsgt. 16, 0157 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 140207. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 08.02.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Verdensberømt champagne
Ruinart er verdenskjent for sine karakterrike champagner. Andre produsenter i området misunner naturlig nok Ruinart for deres jordsmonn der druene dyrkes.
 
Makan til viner, fulle av sjø, salt og fossile mineraler finnes knapt. Kun i Chablis kan du finne liknende stil. Benytter du sjansen til å smake disse spennende dråpene? Meld deg på ved å benytte lenken ovenfor.

Eldgamle kjellere
Ruinart har Champagne-områdets flotteste kjellere. De består av i alt 24 kalksteingruver fra gallo-romansk tid, det vil si tilbake til det 2. århundre. Flott er også Dom Ruinart, husets prestisjeserie, i blanc de blancs-utgave. Etter noen år vil den by på stor duft- og smaksrikdom.
 
Hemmligheten bak Ruinarts rike blanc de blancs-stil er at det benyttes chardonnay både fra Côtes des Blancs og fra Montagne de Reims som gir en chardonnay med tilsvarende ryggrad som pinot noir.

Norsk Europamester
Ruinart står også bak vinkelner-konkurransen "Trophée Ruinart" som arrangeres hvert annet år, nå sist i 2006 (les mer om denne konkurransen her). En svært krevende konkurranse der kun de aller beste sommelierene kvalifiserer seg til finalen.
 
I fjor var det ingen ringere enn vår egen Robert Lie som gikk av med seieren, og for første gang i historien har vi en norsk europamester for vinkelnere.

Her kan du lese mer om Ruinart

Påmeldingslenken finner du ovenfor

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her