Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 April 2007 - 12:37

    Eksklusiv champagnemiddag på Dyna Fyr (venteliste)

    Bli med oss ut i Oslofjorden og opplev en utsøkt femretters meny med elegante champagner fra Laurent-Perrier.
    13. april 2007
  • 13 April 2007 - 12:00

    Få en helt ny drinkopplevelse

    Snakk om hot drink - i dag gir vi deg en helt ny måte å servere en martini på.
    13. april 2007
  • 12 April 2007 - 01:01

    Rå rød muskelkraft på flaske

    Når de beste druene i Douro ikke brukes til portvin, ender de opp i noen veritable røde muskelbunter.
    12. april 2007
  • 11 April 2007 - 01:01

    Svenskepriser på polet

    Når viner som tidligere har kostet nesten hundrelappen, nå er nede i under sytti kroner på polet, kan du droppe turen til Strømstad.
    11. april 2007
  • 04 April 2007 - 11:30

    11 fabelaktige viner fra Veneto (fulltegnet - venteliste)

    Velkjente Masi stiller opp med det beste de har laget siden 1985, deriblant fem årganger av den lagringsdyktige Campofiorin.
    04. april 2007
  • 04 April 2007 - 11:00

    Solo og seksti

    Det er viktig å gjøre ting enkelt i påsken - denne ukens drink, Solo og seksti, er blitt en kultdrink på Internasjonalen Bar i Oslo.
    04. april 2007
  • 02 April 2007 - 01:01

    Portugisisk prisbombe

    I påsken kan du gi boksvinen en pause uansett om du er på fjellet eller hjemme. Uten å investere mer får du likevel masse smak for pengene.
    02. april 2007
  • 30 Mars 2007 - 14:10

    16. april i Oslo - Enestående smaking av maltwhisky fra alle Skottlands øyer

    Bli med og oppdag den fantastiske variasjonen du finner i whisky fra de forskjellige øyene - alt presentert av Keeper of the Quaich, Chris Maile.
    30. mars 2007
  • 30 Mars 2007 - 12:00

    Appel-Sin er påskedrinken

    Gul, søt og farlig god - påskens beste drink får du oppskrift på her hos Apéritif.
    30. mars 2007
  • 29 Mars 2007 - 01:01

    Unikt til påskekosen

    Ta med ekstra god og sjelden cognac til peiskosen på hytta - eller hjemme - denne påsken.
    29. mars 2007
  • 28 Mars 2007 - 14:55

    Test av påskeølet 2007

    28. mars 2007
  • 28 Mars 2007 - 01:01

    Gjennomført god smak

    Denne uken lader vi opp til Bob Dylan entrer scenen i Oslo Spektrum med både den store rockerens favorittrødvin og -whisky.
    28. mars 2007
  • 26 Mars 2007 - 14:12

    Biodynamisk gjennomslag

    En ny generasjon har skapt ny dynamikk og renere forhold i en av Burgunds mest fascinerende appellasjoner.
    26. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 11:52

    Slik lager du Brandy Alexander

    Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.
    23. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 11:33

    Økologiske viner i sterk vekst

    Interessen for økologiske viner øker i Norge. I fjor ble det solgt over 150.000 liter økologisk svakvin.
    23. mars 2007
  • 22 Mars 2007 - 01:01

    Gnistrende god

    Sauvignon blanc er ikke bare vår- og sommervin når den kommer i så velproporsjonerte former som fra Cloudy Bay.
    22. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 01:01

    God frukt til lavpris

    Ingen kan ta fra den nye verden at de kan lage gode fruktige viner til en svært fornuftig pris. Og det er alltid velkomment.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 15:06

    Volnay-adelen

    To av Volnays fremste produsenter har felles utgangspunkt, men har valgt vidt forskjellig veier til målet.
    20. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:52

    Test av gin

    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:51

    Gin - 40 % og mer

    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:50

    Gin - 37,5-38 %

    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 12:00

    Slik lager du Bonnie Fizz

    Søt, syndig, og med en umiskjennelig smak av agurk og rose - denne ukens drink er virkelig noe for seg selv!
    16. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 15:33

    36 prosent rabatt

    Mars-vinen i tax free-butikken er ikke bare et særdeles godt kjøp, men også en drøm til påskens lammeretter.
    15. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 11:39

    Velsmakende agurknytt

    Hendrick's har klart å skape et image som verdens beste i et av de meste tradisjonsbundne spritsegmentene - nemlig gin. Takket være agurk og roser.
    15. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 01:01

    Rent frukteliksir

    Rhônes søte viner kommer i skyggen av de tørre. Det er det ingen grunn til.
    15. mars 2007