Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Helstekt filet på grillen
Fremgangsmåte
- Gni inn filéten med paprikapulver, salt og pepper.
- Grilltiden er avhengig av hvordan man ønsker kjøttet stekt.
- Kjøttet stekes på grillrist nær varmen, 4-5 minutter på hver side.
- Grillristen heves så noe.
- Indrefilét blir etterstekt ved middels varme, 3-4 minutter på hver side. Ytrefilét noe lengere.
- Bruk gjerne et steketermometer. Når steketermometeret viser 62° C er kjøttet rosa.
- La kjøttet hvile i ca. 15 minutter før det skjæres opp.
Serveres med grønnsaker, salat og oppblåste poteter
Slik lager du rømmedip på 10 minutter som du har ved siden av
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Kald rømmesaus med gressløk og sesamfrø
Fremgangsmåte
- Bland ingrediensene godt.
- Smak til sausen med salt og pepper.