Vin - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Januar 2006 - 13:12

    Nyhetene på polet januar 2006 - fokusområde Spania

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også. Her får du presentert de nye spanske vinene.
    12. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 13:11

    Nyhetene på polet januar 2006 - annen musserende og hvitvin

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også. Her er de musserende og hvite fra resten av verden.
    12. januar 2006
  • 12 Januar 2006 - 13:10

    Nyhetene på polet januar 2006 - annen rødvin

    Polets satsing på spanske viner er slik vi vil ha det: Mange godbiter i alle prisklasser. Januarnyhetene byr imidlertid på godt fra andre land også. Her er de røde fra resten av verden.
    12. januar 2006
  • 11 Januar 2006 - 02:01

    Sjarmør fra Toscana

    Ukens vin har vært på markedet et par år men aldri har den gitt så mye vin for pengene som nå.
    11. januar 2006
  • 10 Januar 2006 - 16:52

    Mer enn lillebror

    Montsant lever fortsatt et litt anonymt liv i skyggen av sin store nabo, Priorato. Men siden vinene herfra har sin egen karakter, er berømmelsen nært forestående.
    10. januar 2006
  • 10 Januar 2006 - 14:50

    Skrukorkmisjonæren

    Michel Laroche er hellig overbevist om at skrukork er fremtiden for ikke bare egne viner men for enhver lagringsvin.
    10. januar 2006
  • 09 Januar 2006 - 17:45

    Vindruer i Stavanger

    Nå skal hotellstudenter ved Universitetet i Stavanger lære seg det nitidige arbeidet å dyrke og høste vindruer.
    09. januar 2006
  • 06 Januar 2006 - 10:56

    Purple Heather må du prøve

    Whisky er nær sagt alltid et sikkert kort i drinker. Søtlig, fin rundhet og stor smaksrikdom er stikkord for denne ukens drinkvalg.
    06. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 02:01

    Anvendelig og rimelig portugiser

    Ukens vin har det mange leter etter i en vin, god smak som passer til mange anledninger og en svært gunstig pris.
    04. januar 2006
  • 30 Desember 2005 - 02:01

    Champagne Cocktail til de store anledningene

    Champagne er drikk nummer én når det nye året skal innvies. Riktig nok er det musserende det går aller mest av, men champagne er nå uansett best da. Godt Nytt År!
    30. desember 2005
  • 29 Desember 2005 - 12:15

    Varme drinker i juletiden

    Akevitt og juleøl er populær drikke i tiden vi nå er inne i. Har du mulighet så er det en gang i blant både koselig og avslappende med en varm drink. Benytt romjula til å bli bedre kjent med Apéritifs bartender. Allerede her får du en rekke flotte oppskri
    29. desember 2005
  • 28 Desember 2005 - 02:01

    Årets store fest

    På nyttårsaften sparer vi ikke på noe, bare på dråpene som skåler inn det nye året.
    28. desember 2005
  • 21 Desember 2005 - 02:01

    Deilig er den julevin

    Ukens viner er som skapt for den norske julematen. Uansett hva du måtte foretrekke av julemat - passende drikke finner du her.
    21. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 12:12

    Hansa Borg tomme for juleøl

    Allerede én uke før jul er lagrene av juleøl tomme hos Hansa Borg, dette til tross for rekordstor produksjon. Har du sikret deg noen flasker av årets juleøl?
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 11:57

    Planter's Punch

    Rom i drinker er for mange et helt ukjent fenomen eller også noe man ikke er klar over. Da skal du vite at rom gir en spennende og smakfull karakter.
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 09:42

    Test av viner fra Priorato og Montsant

    Etter å ha smakt seg gjennom tilbudet av viner fra Priorato og Montsant, er panelets konklusjon følgende: Vinene er overraskende modne og med et relativt begrenset lagringspotensial.
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 09:41

    Test av viner fra Priorato

    Etter å ha smakt seg gjennom tilbudet av viner fra Priorato og Montsant, er panelets konklusjon følgende: Vinene er overraskende modne og med et relativt begrenset lagringspotensial. Her er testens første del - viner fra Priorato.
    16. desember 2005
  • 16 Desember 2005 - 09:40

    Test av viner fra Montsant

    Etter å ha smakt seg gjennom tilbudet av viner fra Priorato og Montsant, er panelets konklusjon følgende: Vinene er overraskende modne og med et relativt begrenset lagringspotensial. Her er testens andre del - viner fra Montsant.
    16. desember 2005
  • 14 Desember 2005 - 02:01

    O flytende jul

    De flytende julegavene er de beste enten den heldige mottaker velger å nyte dem nå eller legge dem i kjelleren.
    14. desember 2005
  • 13 Desember 2005 - 15:29

    Grappa med rent uttrykk

    Maschios druedestillater kjennetegnes av en utrolig renhet og dermed et rent uttrykk for råvaren. Forklaringen er å finne i produksjonsprosessen.
    13. desember 2005
  • 12 Desember 2005 - 16:39

    Håndbrygget

    Haandbryggeriet i Drammen er det foreløpig siste tilskuddet av småskalabryggerier i Norge.
    12. desember 2005
  • 09 Desember 2005 - 10:32

    Ny adm. direktør i Vinmonopolet

    Nordis Vik Olausson er konstituert som Vinmonopolets nye adm. direktør.
    09. desember 2005
  • 09 Desember 2005 - 10:00

    Beton

    Friske drinker er garantert velkomne i juletiden som jo snart er her. Både ribbe og pinnekjøtt gjør oss tunge og mette. Da er det godt med en oppfriskende overgang til kveldens videre hygge.
    09. desember 2005
  • 09 Desember 2005 - 02:01

    Test av champagne Brut tradition med pinotdominans

    Brut champagne uten årgang er uten tvil den mest populære champagnen og den som i første rekke forbindes med fest og feiring. Dessuten er det en perfekt start på et hvert måltid eller anledning. Vi har testet hele 49 av dem. Her følger de 30 som har pinot
    09. desember 2005
  • 09 Desember 2005 - 02:00

    Test av champagne Brut tradition med chardonnay som dominans eller eneste drue

    Brut champagne uten årgang er uten tvil den mest populære champagnen og den som i første rekke forbindes med fest og feiring. Dessuten er det en perfekt start på et hvert måltid eller anledning. Vi har testet hele 49 av dem. Her følger de resterende 15 so
    09. desember 2005