Vin - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 November 2005 - 09:41

    Slik lager du belgisk iste

    Is-te med noe ekstra i blir vårt drinkforslag denne helgen. En svært smaksrik drink som du raskt kan mikse sammen - hele året rundt.
    11. november 2005
  • 09 November 2005 - 02:01

    Tilgjengelig storhet

    Domaine de Chevalier har en spesielt god klang i bordeauxelskerens øre. Er investeringen utenfor dine budsjettrammer, har vi et bonustilbud på lur.
    09. november 2005
  • 07 November 2005 - 10:09

    Mer alkoholfritt juleøl

    I år er det flere typer norsk juleøl enn på mange år. Av de 43 variantene norsktappet juleøl er tre alkoholfrie.
    07. november 2005
  • 04 November 2005 - 14:50

    Test av juleølet 2005

    Aldri har juleøltilbudet vært bedre og større enn i år. Her har du 49 ulike å velge mellom.
    04. november 2005
  • 04 November 2005 - 09:51

    Roars varme fristelse

    "En drink jeg har servert utallige gjester som har hatt problemer med vond hals, forkjølelse, forspisning og mange andre større og mindre plager. Vanskelig å si om den virker, men det er i hvert fall straks mye hyggeligere å være syk", sier Roar Hildonen
    04. november 2005
  • 04 November 2005 - 02:00

    Har du noe å feire da skal du gratinert chevre 

    Har du noe å feire, eller simpelthen bare ønsker å belønne deg selv med et frydfullt måltid? Da er vårt middagsforslag noe for deg. Gratinert chevre er umåtelig spennende, og gjerne sammen med en sauvignon blanc.
    04. november 2005
  • 03 November 2005 - 12:31

    Nyhetene på polet november 2005

    Novembernyhetene er ikke god lesning for den som jakter på de rimeligste vinene, men så er det tilsvarende mer fra det deilige Burgund.
    03. november 2005
  • 02 November 2005 - 02:01

    For deg som er lei Rioja

    Denne uken byr vi på en moderne tilnærming til en klassisk vin.
    02. november 2005
  • 31 Oktober 2005 - 18:28

    Mondovino på Cinemateket

    Et år etter at dokumentarfilmen "Mondovino" ble vist for første gang vekker den fremdeles sterke følelser hos vinbransjens aktører, journalister og vinkjennere. Få med deg både film og debatt.
    31. oktober 2005
  • 28 Oktober 2005 - 13:24

    Test av single malt øywhisky

    Tilbudet av single maltwhisky fra de skotske øyene er formidabelt i Norge. Ikke nødvendigvis i antall, men i kvalitet. For de 24 sortene som Apéritifs panel har testet tilhører samtlige det aller beste.
    28. oktober 2005
  • 28 Oktober 2005 - 11:27

    Bloody Maria til halloween

    Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på denne Ukens drink. Skremmende god eller ei; dette er en drink du ikke kommer utenom denne helgen dersom du skal ut på halloween-fest.
    28. oktober 2005
  • 26 Oktober 2005 - 02:01

    Sjeldent røverkjøp

    Uruguay er ikke akkurat top of mind blant vinproduserende land men ukens vin demonstrerer til fulle at landet har potensial.
    26. oktober 2005
  • 19 Oktober 2005 - 02:01

    Kosevin fra Rhône

    En saftig og krydret rødvin som passer til veldig mye er det alltid plass til - i hvert fall når den koster akkurat hundrelappen.
    19. oktober 2005
  • 17 Oktober 2005 - 12:15

    Spar på favorittvinene dine her

    Hele 6 200 lesere har allerede laget sin egen online vinkjeller her på aperitif.no der de lagrer opplysninger om de vinene de har spart på eller har smakt. Min vinkjeller har nå fått nytt utseende og ikke minst langt bedre funksjonalitet.
    17. oktober 2005
  • 14 Oktober 2005 - 11:14

    Roar Hildonens Granateple Margarita

    Verdensmesteren Roar Hildonen er mannen bak denne utgave av Ukens drink. Hildonen er en godt kjent personlighet fra Kontoret Bar & Brasserie i Trondheim, men holder i dag på med egne prosjekter. Test ut denne flotte drinken.
    14. oktober 2005
  • 12 Oktober 2005 - 02:00

    Legendarisk til lammet

    Ukens viner er signert en av vinverdenens store legender. Førstevalget til høstens lam.
    12. oktober 2005
  • 07 Oktober 2005 - 11:55

    Bombay Wibble

    Ukens drink er i stor grad basert på gin og juice som hovedbestanddeler. Søtt og fruktig, men med gin strammes det hele fint opp. Et spesielt navn på en drink, men la nå endelig ikke det skremme deg fra å mikse frem et glass eller to.
    07. oktober 2005
  • 05 Oktober 2005 - 18:30

    Briljant fra Brillet

    Guy Brillet tjente til livets opphold som vindyrker og ambulerende brennevinsbrenner. I dag er det tiende generasjon som bestyrer butikken der det blant annet satses på Single Cru.
    05. oktober 2005
  • 05 Oktober 2005 - 02:01

    Sjarmørvin til pølsene

    Ukens vin er laget av en drue og kommer fra et område du knapt har hørt om, men like fullt er den både sjarmerende og et aldri så lite røverkjøp.
    05. oktober 2005
  • 03 Oktober 2005 - 17:28

    Gull fra skogen

    I Grythyttan lages vin av skogens bær, i god gammel nordisk tradisjon men etter moderne prinsipper.
    03. oktober 2005
  • 02 Oktober 2005 - 14:18

    Jamet, Clape og Graillot er kolleger i syrah fra Rhône

    Jamet, Clape og Graillot representerer motvekten til de store navnene i Rhône. Men kun når det gjelder antall flasker produsert, definitivt ikke kvalitet for den er helt på topp.
    02. oktober 2005
  • 01 Oktober 2005 - 14:00

    Det reneste eliksir

    Ingen sitroner i verden kan konkurrere med Amalfi-sitronen i smak. Derfor ender den opp som likør - limoncello - som kan oppvise en unik kombinasjon av sødme og friskhet. Den perfekte avslutning på et godt måltid.
    01. oktober 2005
  • 30 September 2005 - 11:48

    Piratens solnedgang kan du ha i glasset

    Vinneren av sommerens drinkkonkurranse, Captain Morgan, ble Rasmus fra utestedet Harry's i Oslo. Romdrinker er i skuddet som aldri før, og denne utgaven er frisk og feiende flott!
    30. september 2005
  • 28 September 2005 - 02:01

    Italienske prisbomber

    Ukens viner kommer fra en av Italias mange utposter som har gått gjennom mange faser for å nå berømmelse.
    28. september 2005
  • 27 September 2005 - 17:40

    Kongen av skråningen

    Hermitage er en av verdens mest verdifulle skråninger for druedyrking. Chapoutier styrer en firedel av arealet og det med den aller største omsorg. Les videre og bli bedre kjent med historien bak den lange rekken av strålende viner fra Chapoutier.
    27. september 2005