Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 Desember 2006 - 01:01

    Dagens rett for hele julen 2006

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
    22. desember 2006
  • 21 Desember 2006 - 01:00

    Rakefisk

    Vi er på god vei mot jul. Da er de klassiske julerettene virkelig i fokus. Ikke minst gjelder dette rakefisken som har svært mange tilhengere akkurat i disse dager.
    21. desember 2006
  • 20 Desember 2006 - 01:00

    Frøken medister

    Det er rett før den siste innspurten før jul, og et enkelt men velsmakende måltid anbefaler vi i dag - selvfølgelig med godt skummende følge!
    20. desember 2006
  • 17 Desember 2006 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag er det vestlandstradisjonen som etter hvert har blitt allemannseie som står på menyen! Selvfølgelig er det pinnekjøtt vi snakker om.
    17. desember 2006
  • 05 Desember 2006 - 01:00

    Paella

    Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands. Vi gir deg to flotte vinanbefalinger i kveld
    05. desember 2006
  • 23 November 2006 - 01:00

    Kalkunfilet på partyseng

    I kveld feirer amerikanere over hele verden en av sine største høytider - Thanksgiving, og vi frister med en herlig kalkunrett!
    23. november 2006
  • 21 November 2006 - 10:54

    Raske Villsauer fra Norge er blitt Slow Food

    Norsk Villsau ble 27. oktober i år anerkjent som presidieprodukt under Slow Food. Begivenheten fant sted på Salone del Gusto i Torino.
    21. november 2006
  • 20 November 2006 - 18:47

    Null respekt

    Det er ikke bare de statseide bedriftene som burde fornye ledelsen. Også Stabbur-sjefen, Jan O. Rivenes, burde vurdere sin stilling, eller be styret om permisjon for grundig opplæring i smak og matkultur generelt.
    20. november 2006
  • 18 November 2006 - 01:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du skal lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    18. november 2006
  • 14 November 2006 - 15:56

    Gamalosten lovbeskyttet

    Et av våre mest tradisjonsrike matprodukter, Gamalost frå Vik, er tildelt lovbekyttelse.
    14. november 2006
  • 13 November 2006 - 12:01

    Dette drikker du til lutefisk

    Hvilken lutefisk du velger, får også betydning for drikkefølget. Men den store mengden tilbehør mange kamuflerer lutefisksmaken med har vel så mye innflytelse.
    13. november 2006
  • 05 November 2006 - 01:00

    Lammegryte fra Sogn og Fjordane

    Lammekjøtt er utrolig godt og denne gryten varmer godt på kalde høstkvelder.
    05. november 2006
  • 01 November 2006 - 15:50

    Bakaren i Lom

    Morten Schakenda valde bort eit liv som kjøkkensjef på hovudstadsrestaurantar til fordel for brøddeigen i Lom.
    01. november 2006
  • 15 Oktober 2006 - 01:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i søndagens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    15. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 01:10

    787,5 millioner i året

    Nei, det er ikke en post på statsbudsjettet, men derimot antall egg som brukes i Norge hvert år.
    13. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 01:00

    Eggende meny

    Gratulerer med dagen - i dag feires Verdens eggdag i 55 land over hele verden, og vi har satt opp en deilig treretters meny for deg.
    13. oktober 2006
  • 07 Oktober 2006 - 01:00

    Salatspyd med stekt Norsk Kongekrabbe

    I dag unner vi oss en delikatesse fra nord - kongekrabbe med herlig tilbehør.
    07. oktober 2006
  • 02 Oktober 2006 - 01:00

    Kylling carbonara

    En ny vri på en klassisk italiensk pastarett er dagens anbefaling. TIl den smakfulle retten er det italiensk vin vi kan friste med.
    02. oktober 2006
  • 29 September 2006 - 01:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett avslutning på en lang arbeidsuke er hva vi kan anbefale i dag med en flott spansk vin i glasset.
    29. september 2006
  • 28 September 2006 - 07:58

    Smakskrigeren

    Norsk ystetradisjon er reddet takket være en uredd fransk kvinne.
    28. september 2006
  • 28 September 2006 - 01:00

    Fårikål fra Oppland

    Det er fårikålens festdag i dag, og det er selvsagt hva vi serverer denne dagen sammen med et skummende glass øl.
    28. september 2006
  • 21 September 2006 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig, men utmerket Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    21. september 2006
  • 08 September 2006 - 01:01

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke direkte rimelig.
    08. september 2006
  • 07 September 2006 - 01:00

    Gratinerte lammeskiver

    Det blir lam som dagens middagsforslag. Lett å lage i stand, og dette er såpass kraftig - men smakfull - mat, at vi gir deg forslag til et godt øl også.
    07. september 2006
  • 02 September 2006 - 01:00

    Helstekt kylling med urtesaus

    Lørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak. Med en flott italiensk vin i glasset er helgekosen sikret.
    02. september 2006