Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Mai 2014 - 01:05

    Gjør noe nytt med grillkyllingen

    Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
    28. Mai 2014
  • 25 Mai 2014 - 02:30

    Quiz - Hvor god vinkjenner er du?

    Lurer du på hvor gode kunnskaper du egentlig har om vin? Ta disse ti spørsmålene og få svaret.
    25. Mai 2014
  • 21 Mai 2014 - 10:51

    Spis så ofte du orker

    Den supersunne sommerkålen fortjener mer oppmerksomhet så sprø og sødmefylt som den er akkurat nå. Her er 10 oppskrifter du må prøve.
    21. Mai 2014
  • 20 Mai 2014 - 10:16

    Gi fisken en forførende saus

    At Pernod bidrar til å stimulere forførelseskunsten, er ikke dokumentert. Det er heller ikke dens andre mytiske egenskaper, men noen dråper i sausen gjør i alle fall underverker.
    20. Mai 2014
  • 08 Mai 2014 - 10:38

    Kylling er godt på grillen

    Kylling kan varieres i det uendelige, også som grillmat, mye takket være bruk av marinader. Her er gode oppskrifter på et vellykket møte mellom kylling og grill.
    08. Mai 2014
  • 07 Mai 2014 - 03:00

    Vinkurs 12. mai i Oslo - Champagnekurs med Toralf Bølgen

    Lær om verdens beste musserende viner og smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
    07. Mai 2014
  • 01 Mai 2014 - 09:48

    Gratulerer med gjennomført vinquiz

    Svarte du rett på alle spørsmålene? Eller gikk det bare sånn passe?
    01. Mai 2014
  • 25 April 2014 - 01:05

    Dette blir populær fredagskos

    Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.
    25. april 2014
  • 21 April 2014 - 01:06

    Slik får du saftig kjøtt fra grillen

    For mange er grilling ensbetydende med saftige kjøttretter. Apéritif gir deg de gode tipsene og de fristende oppskriftene.
    21. april 2014
  • 16 April 2014 - 11:30

    Bakt fenalår med kålstuing

    Denne middagen må forberedes flere dager i forveien, men når du først har fått fenalåret i ovnen, lager det seg selv.
    16. april 2014
  • 11 April 2014 - 14:40

    Den ukronte kongen av Sicilia

    Druen nero d’avola er utvilsomt Sicilias viktigste smaksbærer når det kommer til vin. Den er representert i nesten halvparten av all rødvin som produseres her. En allsidig drue som evner å gi vin på alle kvalitetsnivåer.
    11. april 2014
  • 11 April 2014 - 05:00

    Matkurs 23., 24. og 29. april 2014 - Tredagers kokkeskole på Kulinarisk Akademi

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    11. april 2014
  • 09 April 2014 - 10:45

    Derfor smaker Lofotlam så godt

    Urter i liene, saltholdig gress hele distansen fra fjære til fjell, bratte fjell og godt stell. Summen av dette blir Lofotlam, til glede for matkjennere i hele landet.
    09. april 2014
  • 05 April 2014 - 13:00

    Matkurs 30. april - Grunnkurs i saus i Mathallen

    Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.
    05. april 2014
  • 05 April 2014 - 12:00

    Matkurs 29. april - Grunnkurs i saus i Mathallen

    Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.
    05. april 2014
  • 04 April 2014 - 14:00

    Matkurs 9. april - Slik lager du perfekte fiskeretter

    Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alle de gode tilberedningsmåtene slik at du serverer perfekt fisk hver gang.
    04. april 2014
  • 04 April 2014 - 13:00

    Matkurs 8. april - Slik lager du perfekte fiskeretter

    Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alle de gode tilberedningsmåtene slik at du serverer perfekt fisk hver gang.
    04. april 2014
  • 03 April 2014 - 13:37

    Vinkurs 7. april i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer 13 herlige viner. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også!
    03. april 2014
  • 01 April 2014 - 10:50

    Derfor er argentinsk biff best

    For biffelskere er det bare en ting som teller når det gjelder å nå biffhimmelen: At kjøttet er mørt. Noe som er en garanti i Argentina.
    01. april 2014
  • 31 Mars 2014 - 10:49

    Hvilken biff skal jeg velge?

    Lær mer om hva du skal se etter når du velger biffkjøtt til middagen og hva som utgjør de små forskjellene i smak og mørhet.
    31. mars 2014
  • 28 Mars 2014 - 12:00

    Dette er den nye folkedrinken

    Denne superenkle og like gode drinkoppskriften består av noen få ingredienser som er favoritter på hver sin side.
    28. mars 2014
  • 19 Mars 2014 - 13:55

    De nødvendige tanninene

    Tannin skaper struktur i en vin og gjør den lagringsdyktig. Det er imidlertid stor forskjell i kvalitet og struktur på tanninene avhengig av druetype, avlingsavkastning, druemodenhet, geografisk opprinnelsessted og vinmakingsteknikker.
    19. mars 2014
  • 17 Mars 2014 - 10:45

    Nyttig å vite om seien

    Seien er både en spretten sprinter og lynrask jeger. Gjennom alle tider har den vært både fiskeelskernes fisk og fiskebondens livskraft.
    17. mars 2014
  • 15 Mars 2014 - 17:00

    Alt du trenger å vite om jordskokk

    Selv om dyrkingen foreløpig er i liten skala, tar jordskokken nå revansje over poteten i norsk jord. Det betyr at vi kan bli selvforsynt med denne velsmakende rotveksten.
    15. mars 2014
  • 14 Mars 2014 - 14:15

    David Thompson er kongen av thaimat

    Mens det var London-, dernest Bangkok- og nå også Singapore-utgaven av Nahm som gjorde David Thompson til den fremste vestlige tolker av thaikjøkkenet, var det i Sydney han åpnet sin første restaurant i denne sjangeren.
    14. mars 2014