Dato og tid: Tirsdag 29. april 2014, kl. 17.00 - 20.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg), Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/ Telthusbakken - 2 min gange derifra.
OBS: Kun 22 plasser.
Avbestillingsfrist: 06.04.14 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Dette kurset holdes også den 30. april
En ekte sausekokk
Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.
Vi tar for oss 6 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
Du lager fra bunnen av sauser som for eksempel rødvinssaus, salvie- og kremsaus, gribichesaus, eple- og smørsaus, sennespsvinaigrette og béarnaise.
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.
Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.
Her kan du bestille gavekort på kurs
Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Kulinarisk høyborg
Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi (KA).
KA er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Det har som mål å være et kunnskapssentrum, læremester, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for matelskere, hobbykokker og de som ønsker å foredle sin kunnskap og lidenskap for mat og drikke. Derfor har Apéritif valgt å samarbeide med KA.