Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Juli 2014 - 13:10

    Lag bløtkaken som fristende munnfuller

    Alle liker bløtkake, og disse små, søte porsjonskakene kommer til å øke etterspørselen betydelig. Her er den superenkle oppskriften.
    10. juli 2014
  • 10 Juli 2014 - 07:00

    Dette blir godt hvalkjøtt

    Det glinser friskt rødt i store kjøttlunser som svever i lufta mellom båt og kai på Hopen. På Steine klasker kjøttstykkene i kar og baljer, og skarpe kniver smyger mykt gjennom mørt kjøtt. Hvalsesongen er i gang og det mer enn nok i havet.
    10. juli 2014
  • 09 Juli 2014 - 11:00

    Gjør som tyskerne, trå til med spareribs fra grillen

    Med denne oppskriften lager du et autentisk spareribsmåltid det vil gå gjetord om. Og en perfekt avslutning på fotball-VM.
    09. juli 2014
  • 09 Juli 2014 - 10:52

    Pynter Norges mest solgte hvitvin

    Amatørmaler Sidsel Wam Nilssen fra Drammen vant konkurransen om å gi Mosel-vinen Ars Vitis nytt motiv.
    09. juli 2014
  • 01 Juli 2014 - 09:47

    Haglkrise i Burgund

    Det ser meget svart ut for årets burgundavling etter haglbygene sist helg.
    01. juli 2014
  • 30 Juni 2014 - 01:01

    Derfor smaker italiensk iskrem så godt

    Iskremens opprinnelse er et stort mysterium. Det som er sikkert er at en håndfull landsbyer i de italienske Dolomittene har erobret halve Europas ganer med sin iskrem. Apéritif dro til Nord-Italia for å finne hemmeligheten bak den typiske italienske søtsa
    30. juni 2014
  • 27 Juni 2014 - 10:50

    Finn rett vin til maten

    Apéritif gir deg svar på det evige spørsmålet: Hva skal jeg servere til maten eller hva kan jeg spise til denne vinen?
    27. juni 2014
  • 23 Juni 2014 - 03:00

    Det skal ikke mer til for å lage sankthansfest

    Det er midtsommerkveld og dermed gjør vi det enklere enn enklest. Kvelden skal feires med reker naturell og godt tilbehør.
    23. juni 2014
  • 20 Juni 2014 - 11:30

    Terroireffekten er nå bevist

    Forskere har nå funnet vitenskapelige bevis for at det er forskjeller på viner fra to nærliggende vinmarker.
    20. juni 2014
  • 20 Juni 2014 - 10:08

    Gyver løs på restaurantene igjen

    Hellstrøm er klar for en ny runde med opprydding hos tidligere bransjekolleger.
    20. juni 2014
  • 19 Juni 2014 - 13:08

    Alt du trenger å vite om pølser

    Hvor mange pølsetyper som faktisk eksisterer, er det umulig å si noe om. I pølsenes verden finnes det nemlig ingen fasit, rent bortsett fra at pølser smaker godt.
    19. juni 2014
  • 19 Juni 2014 - 10:30

    Slik lager du perfekte pølser

    Her får du alle de gode triksene til hvordan du blir en skikkelig pølsemester og oppskriftene på spennende, lettlagete og smaksrike pølseretter.
    19. juni 2014
  • 18 Juni 2014 - 05:30

    Gordon Ramsay kommer til Trondheim

    Kokken som er like kjent for kjeftamentet sitt som maten han lager, skal bryne seg på trønderske råvarer i oktober.
    18. juni 2014
  • 14 Juni 2014 - 10:10

    Norsk spekeskinke i særklasse

    Nå trenger du ikke lenger velge italiensk eller spansk når du skal ha spekeskinke i toppklasse.
    14. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 13:10

    Fråts i frosne jordbærdrømmer

    Denne kaken kombinerer to av sesongens absolutte favoritter, nemlig iskrem og jordbær. Prøv denne sommerlige oppskriften.
    12. juni 2014
  • 10 Juni 2014 - 16:00

    700 nye viner klar for auksjon

    Om få dager åpner Vinmonopolet for sin tredje auksjon.
    10. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 18:01

    Jesper Høst Norges beste bartender

    Rutinerte Jesper Høst skal sørge for sterk norsk innsats i det kommende verdensmesterskapet i London.
    06. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 17:44

    Nytt norsk kokketalent kåret

    24 år gamle Christian Andre Pettersen fra Spiseriet Konserthuset, Stavanger gikk til topps i kokkekonkurransen Linie Award.
    06. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 17:35

    Serverte sprudlende oppvaskvann

    Champagneprodusentene fant på mange kreative måter å lure unna de beste flaskene fra nazistenes grådige vininnkjøper.
    06. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 10:18

    Slik griller du sjømat

    Sjømat er supert å grille. Apéritif gir deg oppskrifter og gode råd om blant annet marinade, pensling og grilltid på veien.
    06. juni 2014
  • 05 Juni 2014 - 13:00

    By på en nydelig rabarbrapai

    Rabarbra hører forsommeren til. Server denne friske, søte og sprø rabarbrapaien med smak av vanilje til kaffen eller som dessert.
    05. juni 2014
  • 03 Juni 2014 - 10:00

    Disse salatene må du prøve

    Salat kan både være tilbehør og fullverdig middag. Her får du 12 fristende oppskrifter.
    03. juni 2014
  • 30 Mai 2014 - 11:45

    Server denne grønne friskusen i kveld

    Med en blender lager du friske fargerike drinker som skapt for sesongen vi er på vei inn i. Prøv denne oppskriften.
    30. Mai 2014
  • 29 Mai 2014 - 13:05

    Denne kaken skal ikke stekes

    En ostekake som denne er perfekt for sommerkjøkkenet. Du trenger bare kjølemuligheter. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
    29. Mai 2014
  • 28 Mai 2014 - 13:55

    Imponerende nytenkende vinproduksjon

    Om New Zealand er isolert fra resten av den store vinverdenen, har ikke det påvirket evnen til å tenke nytt og fokusert. Eller kanskje er nettopp isolasjonen som gjør at vinene derfra stadig imponerer?
    28. Mai 2014