Spania er pionerland i Europa når det kommer til sjøgressprodukter. Suksessen er i stor grad takket være at den berømte kokken Ferran Adrià og hans kolleger åpnet opp for disse produktene.
Mattilsynet startet året friskt med å besøke de første av til sammen 8000 serveringssteder i Norge i anledning av at smilefjesorningen rulles ut på landsbasis.
Kaffe fra Honduras er en solskinnshistorie på et mørkt bakteppe. Med flere norske brennerier som kunder er det nå duket for at kaffen dukker opp også hos deg.
Forhåpentligvis har du tatt vare på restene etter gårsdagens kalkun. Skroget er nemlig det aller beste grunnlaget for en smaksrik suppe. En flott start på det nye året.
De små champagnehusene har hatt er en eventyrlig utvikling de siste årene. Ikke minst er deres status betraktelig økt. Dermed er de å finne på de fleste topprestauranters vinkart.
Madeira er en av de mest fascinerende utpostene i europeisk vintradisjon. Fortsatt er det mulig å finne eldgamle dråper av denne svært så lagringsdyktige vinen. Bli med på en rundreise til dagens madeiraprodusenter.