Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 August 2003 - 13:44

    Slik lager du drinkklassikeren Tequila Sunrise

    Denne drinken er en like perfekt avslutning på sommernatten i dag som på 70- og 80-tallet da den hadde sin storhetstid.
    08. august 2003
  • 08 August 2003 - 02:00

    Philipson & Söderberg går inn i SBG

    Den anerkjente svenske vin- og brennevinsimportøren, Philipson & Söderberg AB, har nå bestemt seg for å slå seg sammen med Scandinavian Beverage Group. Dermed blir SBG den største privateide importøren i det skandinaviske marked.
    08. august 2003
  • 07 August 2003 - 02:00

    Ørret Sashimi

    Sashimi er, i motsetning til sushi, et begrep vi hører relativt lite nevnt. Ironisk nok er sashimi den egentlige betegnelsen på rå fisk, mens det er risen i et sushimåltid som er opphavet til navnet "sushi". Vi forvirrer videre og serverer en hvitvin fra
    07. august 2003
  • 05 August 2003 - 15:25

    1. september i Oslo - Spis middag med vinprodusenten Chapoutier

    Bli med på Wine Makers Dinner der du får møte Karine Grey fra Rhônes kanskje mest anerkjente produsent, Chapoutier. Lars Erik Underthun på spisestedet Feinschmecker komponerer for anledningen en helt spesiell 5 retters meny som er nøye tilpasset de ni lek
    05. august 2003
  • 04 August 2003 - 02:00

    Engelsk supermarkedkjede spår suksess for skrukork på vinflasker

    Den engelske supermarkedkjeden Tesco anslår at innen fem år vil det meste av den konsumerte vinen i Storbritannia komme fra flasker utstyrt med skrukork.
    04. august 2003
  • 03 August 2003 - 02:00

    Grillspyd til både små og store

    Det er slett ikke sikkert at fisk på grillen er barnas favorittmat. Vi forsøker derfor å tillempe oss de yngstes smakspreferanser, og serverer i dag både voksen- og barnevariant av Dagens rett. Også i glasset - selvsagt. Varier gjerne med tilgjengelige rå
    03. august 2003
  • 01 August 2003 - 02:00

    Bellavista gjør seg klar for sin tidligste vinhøst noensinne

    Som en av Italias ledende produsenter av høykvalitets musserende vin, forbereder Bellavista seg i disse dager på innhøstingen av druer. Aldri i løpet av de siste 25 årene har plukkingen startet så tidlig.
    01. august 2003
  • 31 Juli 2003 - 17:55

    Hvitt kjøtt på grillen

    Begynner du å gå lei av å til stadighet grille fileter av okse eller lam? Fortvil ikke; det finnes nemlig gode alternativer, også i kjøttveien. Her gir vi deg mange flotte grilloppskrifter med kylling og kalkun, selvsagt nøye matchet med de riktige vinfor
    31. juli 2003
  • 30 Juli 2003 - 02:00

    NM i østersåpning 2003

    I år går NM i østersåpning av stabelen den 10. august kl. 16:00 på Rådhusplassen i Oslo. Det er igjen fritt frem å melde seg på for alle kokker med ambisjoner om å reise til VM i Irland for å representere Norge.
    30. juli 2003
  • 29 Juli 2003 - 02:00

    Årets vinhøst i Nord-Italia i store problemer

    Vinbønder i Nord-Italia kan møte store problemer når årets avling skal i hus. Årsaken er at innhøstingssesongen nå ligger fire uker foran det normale.
    29. juli 2003
  • 24 Juli 2003 - 13:29

    Hold isen kald i sommervarmen

    I disse varme somertider er iskrem en av de godbitene både barn og voksne synes best om. Rimeligst i større forpakninger, selvsagt. Problemet er bare at varmen raskt tar knekken på den behagelige konsistensen. Men det er håp - sjekk ut denne nye, norske o
    24. juli 2003
  • 22 Juli 2003 - 21:00

    Mat & Vinfestivalen 2003

    I år blir det ekstra spennende for deg som også er interessert i mer enn bare superraske båter. Som kjent arrangeres Color Line Scandinavian Grand Prix i Oslo den 6. - 10. august, og parallelt med dette båtracet går Mat & Vinfestivalen 2003 av stabelen på
    22. juli 2003
  • 19 Juli 2003 - 02:00

    Honningmarinert skinkebiff

    Du er vel ikke lei av å grille allerede? I dag er det skinke som skal godgjøres på grillrista. Litt marinade må til, og da trenger vi en passende vin - som i dag er fra Rioja. Kos deg med grillen og benytt de deilige sommerdagene til kos.
    19. juli 2003
  • 14 Juli 2003 - 02:01

    Grillsnadder med kylling

    Over hele verden spises kylling, og akkurat det er lett å se på alle kylling-marinadene som finnes! Lag dine egne marinader med oppskriftene du får her, og fyr opp grillen. Vinforslag følger selvsagt med.
    14. juli 2003
  • 11 Juli 2003 - 02:01

    Det er slik du skal mikse Frozen Strawberry Daiquiri

    En svært enkel inspirasjon er kilde til en av amerikas mest populære drinker. Med nærmest uendelige variasjoner i oppskriften, slik som Ukens drink; Frozen Strawberry Daiquiri, er Daiquiri blitt en klassisk drink.
    11. juli 2003
  • 11 Juli 2003 - 02:00

    Gratinerte o-skjell

    Skjell er alltid velkomment spise, oftest i naturlig form eller dampet. Dersom du setter pris på nye tips til tilberedning, og ikke er altfor kritisk til at det tukles med skjellene, vil Dagens rett garantert falle i smak - sammen med en rimelig hvitvin.
    11. juli 2003
  • 04 Juli 2003 - 12:48

    Nyhetene på polet juli 2003

    Nyhetene på Vinmonopolet i juli formelig bugner av gode hvitvinskjøp, så da er det bare å håpe at temperaturene følger opp. Og skulle de ikke det, er det også en rekke rødviner det er verdt å legge i handlekurven eller trykke på bestillingsknappen for.
    04. juli 2003
  • 04 Juli 2003 - 02:01

    Til denne drinken trener du ikke engang shaker

    Ukens drink er svært enkel å tilberede. Like fullt er den meget frisk og innbydende. Du trenger ikke engang en shaker. Her er det bare å finne frem godsakene og blande i vei, for sommeren er ennå lang.
    04. juli 2003
  • 02 Juli 2003 - 02:00

    Salami Beach

    Dagens rett, Salami Beach, er som navnet indikerer en god kandidat for et måltid du kan innta på stranda. Vi henstiller riktignok om at drikkeforslaget nytes i andre og mer velegnede omgivelser. Hvis ikke kan du raskt få politiet på nakken.
    02. juli 2003
  • 01 Juli 2003 - 17:40

    Nettsteder

    01. juli 2003
  • 01 Juli 2003 - 02:00

    Sommersalat med skalldyr

    Sommeren er definitivt på plass. Derfor er også Dagens rett tilpasset årstiden, og vi serverer sommersalat med skalldyr. En lett og herlig rett som blir fullkommen med en utrolig sjarmerende og svært rimelig fransk hvitvin.
    01. juli 2003
  • 27 Juni 2003 - 02:00

    Long Island Iced Tea

    Ukens drink gir inntrykk av å være et alkoholfritt alternativ. Men den gang ei; her finnes nemlig hele fem ingredienser som definitivt ikke kommer innenfor den kategorien. En klassisk drink som passer svært godt på denne årstiden.
    27. juni 2003
  • 27 Juni 2003 - 02:00

    Sommerkål med spekemat og Bulgur med tomat

    Sommerkål er både sunt og godt. Matchet med litt spekemat og dressing, bulgur og en deilig tysk hvitvin er vi raskt oppe i skyene og svever. Husk å nyte de deilige friske grønnsakene i sommer!
    27. juni 2003
  • 26 Juni 2003 - 02:00

    Marinert tomat og mozarellasalat med krydderbakt kylling og bakte Rossevalpoteter

    Et spennende måltid med masse smak og kanskje like lang smak som navnet på dagens rett indikerer er dagens middagsforslag til deg. Den lange tittelen blottlegger nemlig til fulle hva du får servert, og det hele ser svært så innbydende ut.
    26. juni 2003
  • 24 Juni 2003 - 02:00

    Sprø salat med bisque

    Sjøkreps er en svært viktig ingrediens i dagens middagsforslag. Husk endelig på at skallrestene er en like viktig ingrediens i bisquen. Vi medgir gjerne at oppskriften er noe mer avansert enn normalt. La imdlertid ikke dette være noen hindring for deg til
    24. juni 2003