Vinhuset NoFra AS

Redaksjonen
15 Mars 2003 - 12:37

Navn: Vinhuset NoFra AS
Besøksadresse: Karenslyst Allé 10 (2. etg), 0278 Oslo
Postadresse: Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo
Telefon / faks: 24111720 / 24111721
E-postadresse: post@vinhusetnofra.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Vinhuset NoFra er et cognac- og vinimportfirma med kontorer i Oslo. Vinkjenner og Bordeaux-mannen Nicolas Mahé de Berdouaré, startet i 1997 vinavdelingen i firmaet NoFra AS og har siden den gang drevet salg av vin og cognac til Vinmonopolet og restaurantnæringen i Norge. Sortimentet ble betydelig utvidet i september 2000, da NoFra AS fusjonerte med firmaet Vinhuset AS og ble Vinhuset NoFra AS.
 
Vinverdenen er fascinerende. En vinhandler må ta hensyn til universelle og tidløse verdier. Først og fremst må man alltid være åpen og ydmyk for å utvide sine horisonter.
 
Selskapet leter etter ærlige viner, det vil si viner som representerer det beste fra sitt distrikt og at vinens personlighet bærer preg av det lokale jordsmonnet, klimaet og druene. De beste produsenter klarer å kombinere tradisjoner, moderne teknikk og ydmykhet. Vinhuset NoFra har valgt viner av høy kvalitet fra produsenter verden over som deler deres filosofi.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
+
Tester

De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter

Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fedje er også en whiskydestinasjon
+

Fedje er også en whiskydestinasjon

På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Dagens rett

Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast

Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du kjøttfondue - maksimal kosemat
Dagens rett

Slik lager du kjøttfondue - maksimal kosemat

Fondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
+
Tester

De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter

Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fedje er også en whiskydestinasjon
+

Fedje er også en whiskydestinasjon

På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
+
Tester

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå

Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin

New York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

7 spanske viner kombinert med nydelig mat fra Bon Lio
Winedinner 05. november i Oslo

7 spanske viner kombinert med nydelig mat fra Bon Lio

Den 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Dagens rett

Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast

Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her