Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 September 2005 - 15:45

    La ørreten få svømme i rotgrønnsaker

    Bidrag raser inn til Apéritif og VG Netts store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen og hvor du kan vinne en tur til Bache-Gabrielsen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Lars Hjørnevik har her sågar inkludert cognac i sin oppskrift.
    01. september 2005
  • 01 September 2005 - 15:45

    15. september i Trondheim - Australsk mat og vin i spennende kombinasjon (Trondheim)

    Australierne våger å tenke og gjøre annerledes, prøve nye smaker og kombinasjoner. Noe som har slått an internasjonalt. Nå er det din tur til å smake spennende mat fra "down under" - kombinert med 10 viner fra Lindemans.
    01. september 2005
  • 31 August 2005 - 12:08

    Ørret i pakke

    Du kan også bli med i Apéritif og VGs store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Dagens utvalgte oppskrift kommer fra Melody Favish, Oslo.
    31. august 2005
  • 31 August 2005 - 10:43

    24. september i Oslo - Utsøkt mat og vin på Klosteret

    En fabelaktig femretters meny til prisbelønte, utsøkte viner fra Schloss Vollrads er hva som venter deg. Vi får til alt overmål smake tre forskjellige årganger av én og samme vin!
    31. august 2005
  • 31 August 2005 - 09:49

    Hva skjer i DNVF høsten 2005?

    Vinkelnerforeningen informerer her deg som er medlem om en rekke arrangementer og hendelser i tiden fremover denne høsten.
    31. august 2005
  • 31 August 2005 - 01:00

    Moestue Grape Selections utvider staben

    Moestue Grape Selections styrker i tiden fremover sin stab med ytterligere to svært dyktige medarbeidere.
    31. august 2005
  • 30 August 2005 - 17:29

    Ørret får skogfølge

    Bli med i Apéritif og VGs store oppskriftskonkurranse der ørret er hovedingrediensen. Hver dag presenterer vi en utvalgt rett. Husk at førstepremien er en tur for to til Cognac og Bache-Gabrielsen!
    30. august 2005
  • 27 August 2005 - 01:00

    Steinbit tandoori

    Steinbit blir vårt valg for helgens fiskemåltid. Denne lekre fisken kan brukes til måltider i svært mange smaksretninger. Her blir det indisk karakter, og vinforslag blir byttet ut med øl.
    27. august 2005
  • 26 August 2005 - 16:06

    Bli med i NM for amatørkokk

    Lag en hovedrett med ørret, send oss oppskriften og bli med i NM for amatørkokk. Premien er en tur for to til Bache-Gabrielsen i Frankrike. (OBS! Konkurransen er nå over)
    26. august 2005
  • 25 August 2005 - 12:32

    19. september i Oslo - Talisker - storhet i fem glass

    En ny whisky lanseres på det norske markedet i disse dager. Bli med en av norges fremste whiskyeksperter, Chris Maile, på whiskykurs og vær blant de første i Norge som smaker Talisker 18 Y.O. og andre Talisker-spesialiteter.
    25. august 2005
  • 24 August 2005 - 16:03

    21. september i Oslo - Smak 10 fantastiske viner fra Marchesi Antinori

    Den 21. september får vi celebert besøk i Oslo. Det er Filippo Pulisci fra vinprodusenten Antinori som på Oslo Militære samfund vil geleide oss gjennom hele ti viner fra denne spennende produsenten.
    24. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:00

    Ringnes planlegger oppsigelse av inntil 500 ansatte

    Bryggeriet Ringnes forbereder oppsigelse av mellom 300 og 500 ansatte.
    24. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:00

    Bondevik varsler billigere vin og sprit

    Statsminister Kjell Magne Bondevik varsler billigere vin og sprit på Vinmonopolet dersom svenskene senker sine priser.
    24. august 2005
  • 24 August 2005 - 01:00

    Laroche slutter med kork

    Michel Laroche, anerkjent Chablis-produsent, fortsetter å overraske. I løpet av høsten, i forbindelse med årgangsendringer, lanserer Laroche alle sine hvitviner med skrukork.
    24. august 2005
  • 23 August 2005 - 15:48

    7. september i Oslo - En aften for krabbeelskere

    Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe, selvsagt med hvitvin til. Nå inviterer vi nemlig til stort krabbelag på Restaurant Havsmak der du kan nyte både mat og vin sammen med likesinnede - alt i et rustikt miljø.
    23. august 2005
  • 22 August 2005 - 01:00

    Stjernesalat

    Å starte en ny uke med salat til middag er garantert ingen uting. Lett å tilberede, og den tyske hvitvinen står ikke tilbake for retten.
    22. august 2005
  • 22 August 2005 - 01:00

    PALS med dobbel-sertifisering

    AS PALS er den andre bedriften i Norge som har oppnådd dobbel-sertifisering innen både kvalitetsstandarden BRC og ISO. BRC dekker produksjonen og sikrer trygg matproduksjon fra råvare til ferdigvare mens ISO ivaretar grossistvirksomheten og distribusjonen
    22. august 2005
  • 19 August 2005 - 01:01

    Har du forsøkt denne drinken - Eplevodka Martini

    Denne helgen skal vi nyte ekte svensk vodka. Smakstilsatt sådan, for vodka med smak er blitt meget populært - både hjemme og ute på barer.
    19. august 2005
  • 16 August 2005 - 14:32

    10.000 alkoholprodukter merkes

    Diageo, verdens største produsent av alkoholholdige drikker, har besluttet å merke alle sine produkter med næringsinnhold samt en påminnelse om å drikke produktene på en ansvarlig måte.
    16. august 2005
  • 12 August 2005 - 10:01

    Miks et sammensurium av en drink

    En frisk og lekker drink med et heller uvanlig navn skal sette deg i skikkelig sommerstemning denne helgen. La vær være vær og kos deg så godt du kan.
    12. august 2005
  • 10 August 2005 - 10:30

    Lukta av mannfolk

    Roy Jacobsen er raus. Høsten 2003 slapp forfatteren enda en murstein av en roman i hodet på oss. Ikke bare heter boka «Frost». Handlingen er til tider så iskald og snaublåst at det bare er tanken på kvinnfolk som får hovedpersonen til å kreke seg videre.
    10. august 2005
  • 08 August 2005 - 16:54

    5. september i Bergen - Smak Whisky - Six Classic Malts

    Er du en ihuga whiskyelsker? En av Norges fremste eksperter innen whisky, Chris Maile, kommer til Bergen for å finslipe dine whiskykunnskaper. Med seks klassiske skotske maltwhiskyer smaker vi oss gjennom Skottlands forskjellige distrikter. Meld deg på!
    08. august 2005
  • 08 August 2005 - 01:00

    Villa Maria kjøper Thornbury

    New Zealands største familieeide vinfirma, Villa Maria, har kjøpt en mindre konkurrent fra Marlborough, Thornbury Wines.
    08. august 2005
  • 08 August 2005 - 01:00

    Bordeaux bryter destilleringsavtale

    Vinbøndene i Bordeaux bryter inngått avtale om å destillere store deler av overproduksjonen.
    08. august 2005
  • 06 August 2005 - 01:00

    Sprøstekt laks med nypotet, nykål og rømmesaus

    Deilig norsk laks faller garantert i smak, uansett årstid. Et par-tre uker til, og skolen er i full gang. To flotte hvitviner er passende drikke til dagens middag.
    06. august 2005