Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Oktober 2005 - 11:55

    Bombay Wibble

    Ukens drink er i stor grad basert på gin og juice som hovedbestanddeler. Søtt og fruktig, men med gin strammes det hele fint opp. Et spesielt navn på en drink, men la nå endelig ikke det skremme deg fra å mikse frem et glass eller to.
    07. oktober 2005
  • 06 Oktober 2005 - 13:40

    Matstedet Martha Mettlig ansetter nye medarbeidere

    For å ytterligere forbedre matopplevelsene hos matstedet Martha Mettlig har de nå ansatt tre nye medarbeidere.
    06. oktober 2005
  • 06 Oktober 2005 - 02:00

    Lammeskiver med godt følge

    Det er høysesong for lammekjøtt. Ferskt, smakfullt og lekkert. Vi kjører på med en høstnyhet på polet - spansk rødvin av svært høy kvalitet.
    06. oktober 2005
  • 05 Oktober 2005 - 18:30

    Briljant fra Brillet

    Guy Brillet tjente til livets opphold som vindyrker og ambulerende brennevinsbrenner. I dag er det tiende generasjon som bestyrer butikken der det blant annet satses på Single Cru.
    05. oktober 2005
  • 05 Oktober 2005 - 17:12

    26. oktober i Oslo - Smak alle cognacene til Bache-Gabrielsen

    Nå har du en enestående sjanse til å smake samtlige 11 produkter i cognacprodusenten Bache-Gabrielsens portefølje. Den eldste, Hors d'Age, er hele 70 år gammel.
    05. oktober 2005
  • 05 Oktober 2005 - 14:29

    Ingunn Jordheim ny generalsekretær i VBF

    Ingunn Jordheim er ansatt som ny generalsekretær i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF). Jordheim har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen, og hun har politiutdannelse.
    05. oktober 2005
  • 04 Oktober 2005 - 18:33

    Gaia utvider staben

    Gaia Wine & Spirits har fra oktober ansatt Eli Aronsen. Hun vil bidra med ytterligere faglig tyngde til en kvalitetsbevisst stab.
    04. oktober 2005
  • 03 Oktober 2005 - 14:52

    Nordens beste baristaer er fra Norge

    Etter en tre dager lang kamp mellom de nordiske landenes barista-landslag, gikk Norge av med seieren i Nordic Barista Cup 2005. Programmet baristaene måtte gjennom var både innholdsrikt og krevende, og det var en meget jevn konkurranse.
    03. oktober 2005
  • 02 Oktober 2005 - 11:09

    17. oktober i Bergen, 18. oktober i Trondheim - Hennessy kommer!

    Høstens cognacsmaking i Bergen og Trondheim er rett rundt hjørnet. Nå får cognacelskere celebert besøk av Hennessys Marc Boissonnet.
    02. oktober 2005
  • 02 Oktober 2005 - 02:00

    Chairo stew - Gryterett fra Bolivia

    En skikkelig høstrett er hva vi byr på denne høstsøndagen. Gryteretter er både godt og varmende, og gradestokken har de siste dagene vist en klar tendens til synkende temperatur.
    02. oktober 2005
  • 01 Oktober 2005 - 21:29

    Forliksavtaler mellom Vinmonopolet og saksøkere i arbeidsrettssak

    I forbindelse med saken om uønsket påvirkning i Vinmonopolet ble tre ansatte oppsagt. Disse tre brakte oppsigelsene inn for retten. Det er nå inngått forlik mellom AS Vinmonopolet og saksøkende parter.
    01. oktober 2005
  • 30 September 2005 - 11:48

    Piratens solnedgang kan du ha i glasset

    Vinneren av sommerens drinkkonkurranse, Captain Morgan, ble Rasmus fra utestedet Harry's i Oslo. Romdrinker er i skuddet som aldri før, og denne utgaven er frisk og feiende flott!
    30. september 2005
  • 30 September 2005 - 02:00

    Mexi-koteletter

    Grillsesongen er vel stort sett over for i år. Koteletter kan vi likevel med godt resultat tilberede på stekeplata året rundt. Dagens oppskrift er ganske kraftig, så derfor anbefaler vi et godt øl som drikkefølge.
    30. september 2005
  • 27 September 2005 - 15:56

    Bordeaux henrykte over et ideelt 2005

    Bordeaux høster druer dyrket i nær perfekte forhold - alle indikasjonene tilsier at vi vil få en spektakulært god årgang.
    27. september 2005
  • 27 September 2005 - 02:00

    Torsk med nudelsuppe

    Vi serverer torsk denne tirsdagen. Torsk er en råvare som man kan matche med en rekke deilige ingredienser, og nudler er intet unntak. Hvitvin passer best, og denne portugiseren vil du nok like godt.
    27. september 2005
  • 26 September 2005 - 18:44

    20 % nedgang i spansk vinproduksjonen i 2005

    Anslagene for innhøstingen i Spania for 2005 er dystre, grunnet tørken landet har opplevd denne sommeren.
    26. september 2005
  • 26 September 2005 - 18:32

    Parker gir østerrikske viner gode kritikker

    Det amerikanske tidsskriftet "The Wine Advocate", ledet av Robert Parker, har nylig gjennomført en test av 260 østerrikske viner. Blant disse har mer enn 80 fått over 90 poeng og dermed blitt karakterisert som "eksepsjonelle viner med en fantastisk komple
    26. september 2005
  • 26 September 2005 - 13:07

    Dacapo i Østers-VM

    Så er det bevist atter en gang - Norge er best i østersåpning. Øystein Rensborg overbeviste stort da finalen i verdensmesterskapet gikk av stabelen denne helgen.
    26. september 2005
  • 26 September 2005 - 11:17

    Norge vant igjen!

    Så er det bevist atter en gang - Norge er best i østersåpning. Øystein Reinsborg overbeviste stort da finalen i verdensmesterskapet gikk av stabelen denne helgen.
    26. september 2005
  • 26 September 2005 - 02:00

    Kyllingwok med ananas og sursøt saus

    Kylling og sursøt saus er en kombinasjon svært mange av oss nikker gjenkjennende til. Usedvanlig smakfullt, og noe du gjerne kan servere ofte. Hva annet enn riesling passer bedre til dette?
    26. september 2005
  • 23 September 2005 - 02:02

    Stekt kyllingbryst med skogsopp

    Kyllingmåltider tilbereder du raskt og lettvint. Pass imidlertid godt på så kyllingbrystene ikke overstekes. En rød burguner sitter som støpt til denne retten.
    23. september 2005
  • 23 September 2005 - 02:01

    En smak av Karibia

    Carriacou Rum Punch er blitt en favoritt på utestedet Internasjonalen i Oslo. Det er Jesper Lind som under en reise i Karibia fikk servert denne, og som han nå har tilpasset norske ganer.
    23. september 2005
  • 22 September 2005 - 21:30

    18. oktober i Oslo - Kokkekurs med vilt på menyen

    Har du lyst til å lære å lage mat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Les videre og meld deg på kokkekurs!
    22. september 2005
  • 21 September 2005 - 12:37

    13. oktober i Oslo - Champagne Bollinger på Dyna Fyr

    Bli med oss ut i havgapet og opplev James Bonds favorittchampagne - Bollinger. Du får servert en lekker femretters meny - akkompagnert av produsentens aller beste champagner - i magnumformat!
    21. september 2005
  • 21 September 2005 - 11:19

    Leverandører

    21. september 2005