Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Januar 2006 - 11:15

    Ufrivillige beinspenn

    Det er nesten som om Lars von Trier har hatt en finger med i spillet rundt Norges største restauranthus og et av de dristigste prosjektene i landet. For så mange beinspenn som Era fikk i starten, er ingen forunt å oppleve.
    06. januar 2006
  • 06 Januar 2006 - 09:56

    Purple Heather må du prøve

    Whisky er nær sagt alltid et sikkert kort i drinker. Søtlig, fin rundhet og stor smaksrikdom er stikkord for denne ukens drinkvalg.
    06. januar 2006
  • 05 Januar 2006 - 23:37

    California puster lettet ut

    Oversvømmelsen av vinmarkene i Napa og Sonoma i nyttårshelgen har ikke innvirket i betydelig grad.
    05. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 16:23

    18. januar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

    Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.
    04. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 16:21

    23. januar i Oslo - Jadot viser deg Burgund på sitt beste

    Burgund er sammen med Bordeaux nordmenns desidert største favorittområder innen vin. Nå får du en sjelden mulighet til å smake topp viner fra Burgund, satt sammen med utsøkte retter.
    04. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 16:19

    24. januar i Stavanger - Jadot viser deg Burgund på sitt beste

    Burgund er sammen med Bordeaux nordmenns desidert største favorittområder innen vin. Nå får du en sjelden mulighet til å smake topp viner fra Burgund, satt sammen med en franskinspirert fire-retters meny.
    04. januar 2006
  • 04 Januar 2006 - 08:00

    25. januar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

    Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.
    04. januar 2006
  • 03 Januar 2006 - 12:03

    Gode tall for Oslorestauranter

    Mange av Oslos kjente restauranter gjørde det godt i 2005. Nyåpningen av Ekebergrestauranten har vist seg å være et eventyr rent omsetningsmessig.
    03. januar 2006
  • 03 Januar 2006 - 01:00

    Uer Nicoise

    Dette deilige fiskemåltidet skal gi deg en ytterst smaksrik opplevelse. Spennende, samtidig som det er både sunt og godt for kroppen. Spesielt nå som jula med masse fet mat er unnagjort.
    03. januar 2006
  • 02 Januar 2006 - 14:29

    California oversvømmes

    1. nyttårsdag ble ikke helt det mange hadde håpet på i det nordlige Californias berømte vinmarker. Kraftige stormer har nemlig ført til omfattende oversvømmelse.
    02. januar 2006
  • 01. januar 2006
  • 31 Desember 2005 - 01:00

    Nyttårsmenyen 2005

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt nytt år!
    31. desember 2005
  • 30 Desember 2005 - 01:01

    Champagne Cocktail til de store anledningene

    Champagne er drikk nummer én når det nye året skal innvies. Riktig nok er det musserende det går aller mest av, men champagne er nå uansett best da. Godt Nytt År!
    30. desember 2005
  • 29 Desember 2005 - 11:15

    Varme drinker i juletiden

    Akevitt og juleøl er populær drikke i tiden vi nå er inne i. Har du mulighet så er det en gang i blant både koselig og avslappende med en varm drink. Benytt romjula til å bli bedre kjent med Apéritifs bartender. Allerede her får du en rekke flotte oppskri
    29. desember 2005
  • 29 Desember 2005 - 11:00

    Grøstad kommer med skinke

    Om to år kan vi meske oss med Skjåkskinke laget på griser fra Grøstad gård.
    29. desember 2005
  • 28 Desember 2005 - 15:06

    Lanson kjøpt av Boizel Chanoine

    Boizel Chanoine undertegnet rett før jul en avtale om kjøp av Lanson International til en verdi av € 430 millioner, samt € 400 millioner i gjeld. Salgssummen er langt under de €700 millionene Mora-familien ønsket for huset.
    28. desember 2005
  • 28 Desember 2005 - 01:00

    Ribbebab

    Dersom du har inntatt årets ribbemiddag er dagens middagstips ypperlig julemat. Denne retten var også én av finalistene i fjorårets julematkonkurranse. Ribbe kan lages på mange vis.
    28. desember 2005
  • 27 Desember 2005 - 16:54

    To nye vintyper godkjent for d'Oc

    Generalforsamlingen til Vins de pays d'Oc har godkjent to nye vintyper fra området.
    27. desember 2005
  • 27 Desember 2005 - 16:53

    Temapark over musserende vin åpnes i Burgund

    Denne våren vil Burdgund négocianten Boisset åpne en temapark over musserende vin i Nuits-Saint-Georges.
    27. desember 2005
  • 27 Desember 2005 - 13:03

    Jensen & Co legges ned

    Jensen & Co legger ned vin- og spritavdelingen sin. Dermed er en rekke kjente produsenter som Ramos Pinto og Caggiano ledige.
    27. desember 2005
  • 27 Desember 2005 - 12:53

    Champagnesalget øker på verdensbasis

    Fransk vineksport har vist en synkende kurve den siste tiden, med ett unntak - champagne.
    27. desember 2005
  • 26 Desember 2005 - 01:00

    Juletapas

    Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. I dag får du derfor tips til en rekke mindre retter som også kan deles med nære venner og familie.
    26. desember 2005
  • 25 Desember 2005 - 01:00

    Kalkun

    Kalkun er vårt forslag til første juledagsmeny. Her får du ved selvsyn tips til hvordan kalkunen kanskje kan tilberedes hjemme hos deg selv. Dessert hører selvsagt med. I dag synes vi det er tiramisu som passer som avslutning på et hyggelig måltid.
    25. desember 2005
  • 22 Desember 2005 - 14:29

    Denne gløggen varmer

    Ukens drink er passende for julehøytiden. En ekte fransk versjon av julegløgg eller rødvinsgløgg er nemlig hva som serveres deg, og som du kan kose deg med når julemaset er over (eller kanskje før) og kveldsmørket senker seg.
    22. desember 2005
  • 22 Desember 2005 - 01:00

    Dagens rett for hele julen 2005

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Riktig nok ikke som middager som står oppvarmingsklare i kjøleskapet, men like fullt til glede for deg som står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    22. desember 2005