Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 November 2006 - 14:30

    Del 1: Nyhetene på polet november 2006 - fokusområde Piemonte

    Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 33 fokusvinene fra italienske Piemonte.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 13:05

    Nyhetene på polet november 2006

    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 12:55

    Ikke rart denne drinken har fått navnet Smoky Martini

    Martinis har lenge vært på moten, men denne varianten kombinerer en krystallklar vodka med whiskyens røykfylte eleganse.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 02:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    03. november 2006
  • 02 November 2006 - 15:03

    15. november i Bergen - Winemakers dinner med en av Norges fremste vineksperter

    Møt Bergens store sønn, Frithjof Nicolaysen, til en fantastisk opplevelse av mat og vin i harmoni i et av byens mest særegne lokaler.
    02. november 2006
  • 02 November 2006 - 15:02

    20. november i Bergen - Smak kritikerrost norsk supervin

    Odfjell Vineyards skamroses av vinkritikere - bli med og smak åtte av deres utsøkte viner sammen med Dan Odfjell Jr.
    02. november 2006
  • 02 November 2006 - 09:56

    Bli vinkelner

    Vinkelnerforeningens 15 års jubileum er snart historie. Mer enn 300 personer har gjennom disse årene utdannet seg til vinkelnere, eller sommelier som det heter på fagspråket, for å utdype sin kunnskap og lidenskap for godt drikke. Er det ikke på tide å bl
    02. november 2006
  • 02 November 2006 - 02:00

    Grillet kylling med smak av honning

    Kylling er manges favoritt på middagsbordet, og her har du en velsmakende måte å tilberede grillet kylling på.
    02. november 2006
  • 01 November 2006 - 19:33

    Årets happening for whiskyelskere

    Tiden mange av oss har ventet på er her endelig igjen - kommende helg er det duket for den tredje Oslo whiskyfestival.
    01. november 2006
  • 01 November 2006 - 19:09

    Bols Cocktail Master 2006

    Bli med og stem frem verdens beste drinkoppskrift.
    01. november 2006
  • 01 November 2006 - 16:50

    Bakaren i Lom

    Morten Schakenda valde bort eit liv som kjøkkensjef på hovudstadsrestaurantar til fordel for brøddeigen i Lom.
    01. november 2006
  • 27 Oktober 2006 - 12:55

    Bloody Mary til Halloween

    Halloween er over oss og en blodrød drink hører hjemme. Ha en spennende og nifs feiring.
    27. oktober 2006
  • 23 Oktober 2006 - 15:07

    Torres starter på egenhånd

    Etter nær 30 års samarbeid med Ekjord går nå Torres-familien egne veier.
    23. oktober 2006
  • 23 Oktober 2006 - 10:47

    Eikefjord tar Annen Etage

    Ole-Johnny Eikefjord og Petter Stordalen tar over Annen Etage og åpner i desember.
    23. oktober 2006
  • 20 Oktober 2006 - 16:11

    Vinnerne av Ganefartprisen 2006 er...

    Årets priser har blitt tildelt Bios Cafe i Troms og Sans Bergmannskroa i Sør-Trøndelag.
    20. oktober 2006
  • 20 Oktober 2006 - 12:57

    Slik kan du mikse deg en Calvert Coffee

    Denne uken satser vi på en oversjøisk whiskey i en varm og delikat drink.
    20. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 19:23

    6. november i Oslo - Smak fantastisk Riojavin fra 1964, 1970, 1982...

    Nå har du en enestående mulighet til å være med og smake hele 12 viner, deriblant en rekke legendariske årganger fra et av Riojas mest kjente vinhus - Bodegas Faustino.
    19. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 02:00

    Helstekt kalkunfilet med gremolata

    Nå på høsten blir det ofte mange tunge middager - dagens rett er en deilig kalkunfilet med italiensk vri.
    19. oktober 2006
  • 18 Oktober 2006 - 15:13

    Ramsvik til Flavours

    Vinneren av fjorårets Linie Awards, Even Ramsvik, har begynt hos Flavours.
    18. oktober 2006
  • 17 Oktober 2006 - 21:35

    Matglede på Røros

    Det sjuende Smakeriet finner sted på Røros 19. - 21. oktober. En gyllen anledning til både å oppleve fjellet i høstprakt og samtidig nyte bordets gleder.
    17. oktober 2006
  • 17 Oktober 2006 - 00:40

    30. oktober i Oslo - Adelig Barbaresco-smaking i Oslo

    Bli med på en uforglemmelig opplevelse når Greve Alberto di Grésy presenterer sine prisbelønte viner fra Piemonte.
    17. oktober 2006
  • 15 Oktober 2006 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i søndagens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    15. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 12:45

    Slik mikser du drinken Purple Heather

    Whisky er nær sagt alltid et sikkert kort i drinker. Søtlig, fin rundhet og stor smaksrikdom er stikkord for denne ukens drinkvalg.
    13. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 02:10

    787,5 millioner i året

    Nei, det er ikke en post på statsbudsjettet, men derimot antall egg som brukes i Norge hvert år.
    13. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 02:00

    Eggende meny

    Gratulerer med dagen - i dag feires Verdens eggdag i 55 land over hele verden, og vi har satt opp en deilig treretters meny for deg.
    13. oktober 2006