Dagens rett, Ukens vin, og Ukens drink er noe av det du nå kan lese på mobilen din når du ikke sitter foran PC-en. Apéritif har innledet et samarbeid med Telenor og gir deg denne unike muligheten til å følge med på alt som skjer innen mat og drikke.
Les Apéritif på wap
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Den norske klassikeren dampet kveite slår aldri feil - spesielt ikke med dette tilbehøret
De ingefærkokte gulrøttene setter en ekstra spiss på denne klassiske retten med dampet kveite, agurksalat og sandefjordsmør.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
En sjømatgryte som denne topper det meste
Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenDen norske klassikeren dampet kveite slår aldri feil - spesielt ikke med dette tilbehøret
De ingefærkokte gulrøttene setter en ekstra spiss på denne klassiske retten med dampet kveite, agurksalat og sandefjordsmør.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
En sjømatgryte som denne topper det meste
Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Sensasjonell førsteplass til Himkok
I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Beste kjøp er en bordeaux i magnum
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.
Les hele saken