Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 November 2006 - 16:56

    Gamalosten lovbeskyttet

    Et av våre mest tradisjonsrike matprodukter, Gamalost frå Vik, er tildelt lovbekyttelse.
    14. november 2006
  • 14 November 2006 - 14:22

    Premiumvodka med nytt design

    Smirnoff Black No.55 - premium-utgaven til det verdenskjente merket, er nå lansert i en ny eksklusiv flaske.
    14. november 2006
  • 14 November 2006 - 11:57

    Nordens beste er dansk

    Danske Jacob Krocemba gikk av med seieren i nordisk mesterskap for vinkelnere som ble avholdt i København 5. november.
    14. november 2006
  • 14 November 2006 - 11:21

    Melker Andersson inntar Oslo

    Restauranthuset Oro har inngått en eksklusiv samarbeidsavtale med den prisbelønnede svenske matinnovatøren Melker Andersson om etableringen av Smak av Oro.
    14. november 2006
  • 11 November 2006 - 20:23

    30. november - Fem-retters gourmetmiddag med Toralf Bølgen

    Det tegner for en enestående opplevelse i det vi inviterer til en fem-retters fisk- og skalldyrsmeny på Bølgen & Moi - Høvikodden.
    11. november 2006
  • 10 November 2006 - 17:43

    Årets store akevittsmaking med Halvor Heuch

    Møt skaperen av noen av Norges flotteste brenneviner, Halvor Heuch, og smak syv fantastiske akevitter i perfekt harmoni med maten som serveres.
    10. november 2006
  • 10 November 2006 - 13:00

    El Diablo

    En djevelsk god drink smaker vel ekstra godt nå som vinteren setter inn. El Diablo er blitt en spesialitet på Metró Restaurant & Bar som du finner i Söder i Stockholm.
    10. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:22

    Del 5: Alkoholfritt juleøl

    09. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:21

    Del 4: Importert juleøl fra polet

    09. november 2006
  • 09. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:19

    Del 2: Juleøl i boks fra butikken

    09. november 2006
  • 09. november 2006
  • 09 November 2006 - 18:13

    Test av juleølet 2006

    09. november 2006
  • 09 November 2006 - 02:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    09. november 2006
  • 08 November 2006 - 17:45

    Norge tok kokkegull

    Kari Innerå, 24, tok gull under den internasjonale kokkekonkurransen Trophee Passion denne uken. Totalt 16 deltagere fra 16 nasjoner deltok, og Innerå var eneste jente - og den yngste av alle deltagerne.
    08. november 2006
  • 08 November 2006 - 13:10

    Les siste Apéritif og BAR på nettet

    Nå kan du lese papirutgaven av Apéritif nr. 6/2006 samt BAR nr. 3/2006 på en helt ny måte her på Horecanett.
    08. november 2006
  • 08 November 2006 - 12:58

    Nye direktører hos Scandic

    Etter intern rekruttering og nyansettelse er det kommet fire nye direktører ved Scandic-hotellene.
    08. november 2006
  • 08 November 2006 - 10:50

    Finsk seier i Linie Award 2006

    I en meget jevn konkurranse gikk finske Antti Nurkka til topps i den nordiske kokkekonkurransen Linie Award 2006.
    08. november 2006
  • 07 November 2006 - 20:46

    4. desember i Oslo - De klassiske røde druesortene med Toralf Bølgen

    I den hektiske juletiden vi snart går inn i er det viktig å hygge seg litt. Bli derfor med på en fabelaktig smaking av rødviner - med en nestor innen vinkunnskap i Norge.
    07. november 2006
  • 07 November 2006 - 16:10

    30. november i Oslo - Kokkekurs med en av Norges beste kokker

    Det tegner for en utrolig kveld i det vi lager de herligste spesialiteter, både søte og salte, med en av Norges aller beste kokker - Espen Vesterdal Larsen.
    07. november 2006
  • 07 November 2006 - 13:30

    Mannen med bibelen

    Whiskyguru Jim Murray prøvesmaker hvert år mer enn 3000 forskjellige whiskyer for så å utgi smaksnotatene i bokform, The Whisky Bible. Møt mannen med bibelen, og du får garantert se lyset.
    07. november 2006
  • 06 November 2006 - 13:39

    Diskuter mat og drikke

    Still spørsmål til andre lesere, svar på deres eller si din mening om retten du spiste på restauranten i går. Alt i det nye diskusjonsforumet.
    06. november 2006
  • 05 November 2006 - 02:00

    Lammegryte fra Sogn og Fjordane

    Lammekjøtt er utrolig godt og denne gryten varmer godt på kalde høstkvelder.
    05. november 2006
  • 03 November 2006 - 14:45

    Del 3: Nyhetene på polet november 2006 - øvrig rødvin

    Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 22 øvrige rødvinene.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 14:41

    Del 2: Nyhetene på polet november 2006 - musserende og hvitvin

    Masse nye rødviner med - men også noen uten - klasse, og en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 19 musserende og hvite nyhetene.
    03. november 2006