Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 Desember 2006 - 12:00

    Annen musserende extra brut

    Helt tørr musserende er en blandet opplevelse - på flere måter. For det første er extra dry prosecco ikke spesielt tørt sammenlignet med annen musserende. Og for det andre er raffinementet ikke spesielt stort for gruppen som sådan. Men prisene er relativt
    19. desember 2006
  • 19 Desember 2006 - 11:23

    Test av extra brut

    19. desember 2006
  • 19 Desember 2006 - 02:20

    18. januar i Oslo - Kokkekurs - fisk og skalldyr

    Bli med Norges aller beste kokker i et unikt kokkekurs på Gastronomisk Institutt med noen våre aller beste råvarer - fisk og skalldyr!
    19. desember 2006
  • 18 Desember 2006 - 16:18

    Champagne Extra Brut

    Knusktørr champagne er kvintessensen av denne for mange største av alle vintyper. Med priser som varierer fra kroner 220 til 1030 er det noe for enhver.
    18. desember 2006
  • 18 Desember 2006 - 02:00

    Ribbebab

    Dersom du har rester igjen etter helgens ribbemiddag er dagens middagstips ypperlig julemat. Ribbe kan lages på mange vis.
    18. desember 2006
  • 17 Desember 2006 - 02:00

    Pinnekjøtt

    I dag er det vestlandstradisjonen som etter hvert har blitt allemannseie som står på menyen! Selvfølgelig er det pinnekjøtt vi snakker om.
    17. desember 2006
  • 15 Desember 2006 - 12:56

    Miks en skikkelig klassiker

    Noen ting går aldri av mote - en skikkelig Collins er kanskje en av de mest forfriskende klassikerne som finnes!
    15. desember 2006
  • 15 Desember 2006 - 10:38

    Test av alkoholfri vin

    15. desember 2006
  • 14 Desember 2006 - 14:29

    Test av tokaj

    14. desember 2006
  • 14 Desember 2006 - 09:03

    100 prosent essens

    En vin som er like søt som honning laget tokajprodusenten Royal Tokaji Company i 1999.
    14. desember 2006
  • 14 Desember 2006 - 09:02

    Sporbarhet i koppen

    Det sporbare kaffebordet er nå dekket med spesialiteter med dynamikk, kvalitet og særpreg.  Det er bare å sette seg.
    14. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 20:27

    Bøker under treet

    Her kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 15:50

    Til kokeboksamleren

    Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner du gavetipsene til den matfrelste.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 15:38

    Til vin-nerden

    Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner du årets gave til vinelskeren.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 15:34

    Til whiskyelskeren

    Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner du bøker for whiskyentusiasten.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 15:24

    Til cognacelskeren

    Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner du gavetipset til den cognacinteresserte.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 15:09

    Musserende bjørkesaft

    Svensker lager nordisk svar på champagne.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 15:05

    Til den Ibsen-frelste

    Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner årets bok om Ibsen.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 14:59

    Til stjernejegeren

    Nå kan du lese om Apéritifs favoritter blant årets bøker med appell til den mat- og drikkeinteresserte - her finner du bøker om stjernerestaurantene.
    13. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 02:00

    Panert medisterpølse med solbærdip

    Hvem har sagt at julemat ikke er spennende?! Med dagens rett kan vi garantere deg en ny opplevelse med den tradisjonelle medisterpølsen.
    13. desember 2006
  • 12 Desember 2006 - 17:44

    Mozzarella i skiver

    Arla har nylig lansert mozzarella i ny praktisk pakning.
    12. desember 2006
  • 12 Desember 2006 - 14:20

    Phylloxera-utbrudd i Australia

    Australias Yarra Valley er truet av vinlusen Phylloxera.
    12. desember 2006
  • 12 Desember 2006 - 12:41

    Test av cognac Grande Champagne

    12. desember 2006
  • 11 Desember 2006 - 18:43

    Juleøl kun på fat

    Juleølet Schous Juleklassiker har ikke vært tilgjengelig i flaske siden 2003. I år gjenoppstår det i fat. Til glede for alle som synes at ølet er best nytappet.
    11. desember 2006
  • 11 Desember 2006 - 16:41

    VS, VSOP og Napoléon

    I denne "rimeligere" delen av testen finner vi Jon Bertelsen Genté Brut Napoléon First Release som er testens aller beste kjøp og et flott bevis på at Grande Champagne også kan nytes som ung.
    11. desember 2006