Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30. juni 2011
  • 30 Juni 2011 - 08:00

    Kraftchampagne

    Denne champagnen konkurrerer med de aller største.
    30. juni 2011
  • 29 Juni 2011 - 08:00

    Sødmefylte favoritter til jordbærene

    Om du ikke klarer å velge mellom søtt hvitt eller rødt til jordbærene, ta begge. De koster så lite.
    29. juni 2011
  • 27 Juni 2011 - 10:46

    På sporet av tapt karakter

    Elian da Ros har påtatt seg den tilsynelatende håpløse jobben å revitalisere den døende og nå sterkt krympete regionen Côtes du Marmandais.
    27. juni 2011
  • 23 Juni 2011 - 08:00

    Lekre spanske bobler

    Denne produsenten lager cava som konkurrerer med champagne.
    23. juni 2011
  • 22 Juni 2011 - 08:00

    Ny favoritt til grillmaten

    Denne svært så prisgunstige rødvinen kommer til å gjøre suksess i sommer.
    22. juni 2011
  • 21 Juni 2011 - 13:57

    Bekymringsfull prisøkning

    I USA er det bekymring for prisutviklingen i Bordeaux.
    21. juni 2011
  • 16 Juni 2011 - 01:01

    Klar sommerfavoritt

    Det er ingen grunn til at albariño-hypen skulle være over. Nå er det høysesong for disse friske dråpene.
    16. juni 2011
  • 15 Juni 2011 - 01:00

    Sommerens mest leskende

    Det finnes knapt noen mer forfriskende vin enn vinho verde. Denne er i tillegg ganske så elegant.
    15. juni 2011
  • 13 Juni 2011 - 13:50

    Lenge etterlengtet seier

    Xiang Xu halte i land sin første NM-seier i østersåpning - etter flere andre- og tredjeplasser.
    13. juni 2011
  • 09 Juni 2011 - 17:05

    Få toppriser på auksjon

    Systembolagets auksjoner gir stor omsetning, men de virkelig høye prisene uteblir.
    09. juni 2011
  • 09 Juni 2011 - 01:00

    Prisgunstig til kjelleren

    Denne chiantien er et funn til prisen og kjelleren.
    09. juni 2011
  • 08 Juni 2011 - 22:50

    Eksklusive bobler

    Chablisene stiller ikke uventet litt i skyggen når de må dele oppmerksomheten med champagne når spesialpolene åpner dørene torsdag 9. juni.
    08. juni 2011
  • 08 Juni 2011 - 01:00

    Mye rosa for pengene

    Disse rosényhetene er det all grunn til å prøve. Skikkelig god vinvaluta byr de også på.
    08. juni 2011
  • 02 Juni 2011 - 01:00

    Smaker av kjendisliv

    Denne roséen er langt mer seriøs enn navnet skulle tilsi. En rosé som heter Pink Floyd høres i utgangspunktet suspekt ut.
    02. juni 2011
  • 01 Juni 2011 - 15:15

    Mye å spare på klassiker

    Denne californiske klassikeren er 32 prosent billigere i taxfree-butikken.
    01. juni 2011
  • 01 Juni 2011 - 01:00

    Imponerende boksvin

    Her får du en boks med sjeldent høy kvalitet på innholdet.
    01. juni 2011
  • 30 Mai 2011 - 09:57

    Mer vær truer verdens vinmarker

    Mer tørke, regn og frost skaper voksende problemer for vinprodusentene.
    30. Mai 2011
  • 26 Mai 2011 - 01:00

    Grillviner i toppklassen

    Bonny Doon er et sikkert kort fra California, også når grilling står på planen.
    26. Mai 2011
  • 25 Mai 2011 - 01:00

    Sommerlige fruktbomber

    Denne produsenten lykkes også i å lage rimelige viner ved hjelp av sin unike oppskrift.
    25. Mai 2011
  • 20 Mai 2011 - 11:30

    Lær mer om oppdrett av ishavsrøye og få mange oppskrifter

    Ishavsrøya er ved hjelp av en liten men veldrevet oppdrettsnæring blitt et trygt alternativ for deilige fiskemiddager. Velsmakende, fleksibel og lett å tilberede er stikkord for de 12 oppskriftene du her får.
    20. Mai 2011
  • 19 Mai 2011 - 01:01

    Vellagret gavepakke

    Denne drikkeklare bandolen smaker himmelsk nå selv om verken lam eller vilt er i sesong.
    19. Mai 2011
  • 18 Mai 2011 - 01:00

    Ekstra godt i boks

    Nytappete hvitvinsbokser flommer nå inn på det norske markedet. Dette er den beste så langt.
    18. Mai 2011
  • 13 Mai 2011 - 14:14

    Gode toscanske tilbud

    Det er en del å spare på å kjøpe med seg Antinori-viner fra flyplassen. Men én av dem er billigere på polet.
    13. Mai 2011
  • 12 Mai 2011 - 09:22

    Ny vri på fenalåret

    I stedet for traust potetsalat og eggerøre kan du prøve en av disse spennende oppskriftene.
    12. Mai 2011