Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Mai 2011 - 14:20

    Fest for rieslingfansen

    En haug med knallgode rieslinger til konkurransedyktige priser er menyen hos spesialpolene i mai.
    11. Mai 2011
  • 11 Mai 2011 - 01:00

    Kupp til grillfesten

    Denne rødvinen kommer til å få grillmaten til å gå unna.
    11. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 06. Mai 2011
  • 05 Mai 2011 - 01:00

    Topp bobler til maifestene

    Dette er det beste champagnekjøpet i polhyllene akkurat nå. Men flaskene er få.
    05. Mai 2011
  • 04 Mai 2011 - 01:00

    Toscaner i toppform

    Denne vinen har fått nytt og bedre innhold, perfekt timet til vårlig nytelse.
    04. Mai 2011
  • 28 April 2011 - 01:00

    Mye bordeaux for pengene

    Denne moderne bordeauxvinen byr på veldig flott konsentrasjon og karakter for prisen.
    28. april 2011
  • 27 April 2011 - 01:00

    Uimotståelig frisk

    Denne østerrikske hvitvinen er så vårlig og frisk at du kommer til å nyte hver slurk.
    27. april 2011
  • 14 April 2011 - 01:10

    Nydelig til påskelammet

    Denne vinen fortjener det beste - og er klar for den forestående lammesesongen.
    14. april 2011
  • 13 April 2011 - 09:00

    Spansk kupp

    Denne nye Rioja-bodegaen byr på imponerende frukt for pengene.
    13. april 2011
  • 07 April 2011 - 01:00

    Langlivet til lavpris

    Denne baroloen er blant de som gir aller best valuta for pengene.
    07. april 2011
  • 06 April 2011 - 01:00

    Sikre påskeprovianten nå

    Skal du ha med deg en av de beste rødvinsboksene på påskefjellet, bør du handle nå.
    06. april 2011
  • 31 Mars 2011 - 01:15

    Kupp i storformat

    Denne 12 år gamle vinen vil eldes videre med verdighet. Men smaker fantastisk allerede.
    31. mars 2011
  • 30 Mars 2011 - 23:30

    Restauranter raser mot VG

    Restaurantanmelderne i VG, "matentusiastene" Erik Fosnes-Hansen og André Blomberg-Nygård, får restaurantfolk til å se rødt. Så til de grader at det i øyeblikket diskuteres å nekte de to adgang til en rekke Oslo-restauranter.
    30. mars 2011
  • 30 Mars 2011 - 15:41

    Vinverdenens Churchill

    Serge Hochar har feiret sitt 50-årsjubileum som vinmaker på Ch. Musar. Det er ikke så mange andre forunt. Ei heller å ha opplevd like mange strabaser for å få vinen ut til sitt publikum. Blod, svette og tårer passer ikke bedre noe annet sted enn her.
    30. mars 2011
  • 30 Mars 2011 - 01:00

    Kupp til spekematen

    Denne hvitvinen er ulik de fleste hvitviner du har smakt, men har du først fått smaken på den, er du frelst.
    30. mars 2011
  • 24 Mars 2011 - 01:01

    Imponerende ungdommelig

    Du skal ikke skue hundene på hårene, eller vinen på flasken. Det er denne gamle kjenningen et veldig godt bevis på.
    24. mars 2011
  • 23 Mars 2011 - 01:00

    Vin å bli glad av

    Denne italienske vinen er så deilig at det er uunngåelig å ikke bli berørt av dens gode egenskaper.
    23. mars 2011
  • 18 Mars 2011 - 13:25

    Barolo til lavpris

    Du sparer 85 kroner på å kjøpe denne vinen taxfree, og det til tross for at den er veldig billig allerede på polet.
    18. mars 2011
  • 18 Mars 2011 - 09:05

    Dette drikker du til sushi

    Lær hva du kan drikke til de deilige rettene for å løfte smaksopplevelsene enda noen hakk.
    18. mars 2011
  • 17 Mars 2011 - 01:00

    Kupp til kjelleren

    Denne hvitvinen er et av de beste kjøpene over to hundrelapper.
    17. mars 2011
  • 16 Mars 2011 - 01:00

    Rent med karakter

    Denne sørfranske rødvinen holder vinteren ute.
    16. mars 2011
  • 10 Mars 2011 - 01:00

    Burgund på spansk

    Denne spanske hvitvinen er imponerende på flere måter.
    10. mars 2011
  • 09 Mars 2011 - 16:27

    Kamp om flaskene

    Det kommer til å bli hysteriske tilstander når spesialpolene i morgen åpner dørene til tidenes Burgund-slipp.
    09. mars 2011