04 Mars 2011 - 13:59
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
04. mars 2011
-
04 Mars 2011 - 13:58
Nyhetene på polet mars 2011 - annen hvitvin, musserende og rosévin
04. mars 2011 -
04 Mars 2011 - 13:57
Nyhetene på polet mars 2011 - rødvin fra Burgund
04. mars 2011 -
04 Mars 2011 - 13:56
Nyhetene på polet mars 2011 - annen rødvin
04. mars 2011 -
04 Mars 2011 - 13:55
Nyhetene på polet mars 2011 - whisky og cognac
04. mars 2011 -
04 Mars 2011 - 13:54
Nyhetene på polet mars 2011 - annet brennevin og fruktvin
04. mars 2011 -
03 Mars 2011 - 01:00
Douros tørre grand cru
Denne gangen er det ikke portvin det er snakk om, men rødvin laget av de beste portvinsdruene.03. mars 2011 -
02 Mars 2011 - 01:00
Portugisisk kupp
Denne rødvinen byr på utrolig god kvalitet for drøyt hundre kroner.02. mars 2011 -
25 Februar 2011 - 12:01
Nye impulser hos Carls
På Carls eksperimenterer restaurantsjef Anders Thoren med drikke fra hele verden. Og gjestene er veldig åpne for nye og ofte uvante smaker som får følge kjøkkensjef Christofer Bengtsson lekne retter.25. februar 2011 -
24 Februar 2011 - 01:00
Solid tilskudd til kjelleren
Denne bordeauxen er blant de sikre kortene for langtidslagring.24. februar 2011 -
23 Februar 2011 - 09:55
Dine egne VM-kokker
Hvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.23. februar 2011 -
23 Februar 2011 - 01:00
Minichâteauneuf til lavpris
Denne vinen er et funn til prisen. Og en god intro til et spennende område.23. februar 2011 -
17 Februar 2011 - 01:00
Konsentrasjon til godpris
Disse piemonteserne har kvaliteter langt utover det vi vanligvis forventer av en dolcetto eller rosso.17. februar 2011 -
16 Februar 2011 - 01:00
Chianti til godpris
Det er ikke lett å finne så god og ærlig chiantismak som dette til rundt hundrelappen.16. februar 2011 -
12 Februar 2011 - 10:06
Kompromissløst ansiktsløft
Even Ramsvik og Ronny Kolvik skal ta Ylajali-kjøkkenet til nye høyder. Målet er å bli blant topp tre i hovedstaden.12. februar 2011 -
11 Februar 2011 - 16:00
Dobbelt eggende
Rogn til både forrett og hovedrett virker kanskje i overkant for den som ennå ikke har fått sansen for å svelge unna noen tusen fiskeegg for hver lille munnfull.11. februar 2011 -
09 Februar 2011 - 01:00
Unik boksvin
Denne boksen er den eneste som ikke er tilsatt svovel. Viktigst av alt er at den smaker skikkelig godt.09. februar 2011 -
08 Februar 2011 - 15:00
- Marthinsen insinuerer
- Tom Marthinsen slenger om seg med insinuasjoner, skriver Kjell Cordtsen i Record Vinimport.08. februar 2011 -
08 Februar 2011 - 11:49
- Marthinsen insinuerer
- Tom Marthinsen slenger om seg med insinuasjoner, skriver Kjell Cordtsen i Record Vinimport.08. februar 2011 -
03 Februar 2011 - 20:00
Spar 60 kroner
Det er nesten halv pris for denne saftige og sjarmerende portugiseren.03. februar 2011 -
03 Februar 2011 - 17:49
Raser mot Apéritif
Tom Marthinsen i Red & White svarer på spørsmål i kjølvannet av Leitz-saken. Han legger ikke noe imellom.03. februar 2011 -
03 Februar 2011 - 01:00
Mesterlig meursault
Denne produsenten lager de lekreste hvite burgundere fra Meursault.03. februar 2011 -
02 Februar 2011 - 01:00
Godt hvitt burgunderkjøp
Denne hvite burgunderen byr på veldig god valuta for pengene.02. februar 2011 -
31 Januar 2011 - 16:50
Nådeløs kamp om suksessene
Leitz-saken dokumenterer en stadig mer aggressiv kamp om de mest lukrative vinagenturene.31. januar 2011 -
27 Januar 2011 - 01:00
Ungdommelig med stort potensial
Moselviner med restsødme er interessante kandidater til vinkjelleren.27. januar 2011