Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Gyoza kan dampes eller friteres. Begge deler er supergodt. det eneste du trenger ved siden av er en dip.
Fondantpoteter fortjener å få sin storhetstid tilbake. I denne oppskriften dampes potetene i øl og ender opp som en nydelig delikatesse.
Denne retten med blomkål smaker godt i seg selv, men er også perfekt tilbehør til grillmat.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.
Det er utrolig hvor mye smak du kan få ut av en kål når du steker eller griller den.
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Denne gryten er inspirert av den vestafrikanske gryten maafi. Den kan varieres i det uendelige, ved å for eksempel tilsette andre rotgrønnsaker, kylling, lam eller annet protein. I denne oppskriften lages gryten i en crockpot / slow cooker, men du kan også bruke en vanlig gryte.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Sett fart på smaksløkene og blomkålen med denne oppskriften. Valg av hot sauce avgjør hvor mye fart det blir.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.