Bhaja Baingan kommer fra Bengal, der den serveres som del av et klassisk bryllupsmåltid sammen med et overdådig utvalg retter med fisk og ris.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Bhaja Baingan kommer fra Bengal, der den serveres som del av et klassisk bryllupsmåltid sammen med et overdådig utvalg retter med fisk og ris.
Cashew curry er en lettlaget og smaksrik vegetarrett - ikke den billigste du lager siden cashewnøtter er en eksklusiv råvare.
En deilig varm salat der linsene får følge av mange tilsvarende smaksfulle grønnsaker. En vegetarrett du må prøve.
Asparges tilberedt sammen med nøtter. Spennende, veldig godt og en anelse eksklusivt. En rask og enkel aspargesrett som garantert vil falle i smak.
Den spanske nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.
Kål er en fantastisk råvare som med stort hell kan spille hovedrollen på middagstallerkenen.
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste.
I dag serveres lasagne uten de tradisjonelle lasagneplatene. En ren vegetarrett med andre ord. Med den gode smaken i behold.
Klassisk indisk vegetarrett med poteter, erter og blomkål. Her er den enkle oppskriften.Og du kan servere på 20 minutter.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Gresskargryte med grove pølser, renskåret svine- eller kalvekjøtt skåret i terninger og masse annet godt gir deg en gryterett du kommer til å lage igjen.
En indiskinspirert potetgryte er rask og smaksrik hverdagsmat.
Server de varme grillede maiskolbene med kryddersmør, spansk spekemat som serranoskinke og chorizopølse, eller norsk spekeskinke. Det blir en fulltreffer.
Denne retten er for deg som elsker chilli, men som ikke vil ha kjøtt. Hvor sterkt den skal bli avgjør du selv. Kjempegod er den uansett.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Lage en skikkelig hot pytt i panne med hvitløk, chili og paprika. Vi lover vi at smaken sitter lenge.
Denne grønnsaksformen fra Provence kan du servere varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt