Blaøtlegg cashewnøttene i 1 time. Hell av bløtevannet og tørk med kjøkkenpapir.
Varm oljen og ha i sennepsfrø. Når de spretter, ha i spisskummen og knuste karriblader. Rør én gang.
Ha i nøtter og malte kryddere. Stek under omrøring til alt er godt blandet.
Smak til med salt og sitronsaft. Tilsett 0,5 dl vann og ha i en blender til alt er godt blandet. Hvis du ønsker mer struktur i retten kan du kjøre halvparten i blender og blande med resten til slutt.
Serveres varm med frisk koriander og naanbrød.
Tips:
Du kan også bruke denne retten som dip på et koldtbord. Da kjører du hele massen i blender.
Se våre andre retter med cashewnøtter
Her finner du mange spennende indiske retter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig