Bland, krydder, salt og semule. Skjær auberginene i ½ cm tykke skiver.
Varm litt olje i en stekepanne. Dekk hver skive med semuleblandingen og stek i varm olje. Snu dem så begge sider blir sprø og gylne.
Ta skivene opp med hullsleiv og la dem dryppe av seg på kjøkkenpapir.
Serveres umiddelbart. Skivene skrumper inn når de blir kalde, så ikke lag dem i stand på forhånd.
Tips:
Den er også fin som forrett.
Tips:
Du kan også servere skivene som hovedrett med salat og en yoghurtdipp. Eller denne indiske måten å tilberede ris på.
Se hva annet du kan gjøre med auberginer
For enda mer autentisk indisk atmosfære, skal du servere denne ingefærdrikken til. Den skremmer bort alt av novemberforkjølelse.
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev