- Varm 2 ss olivenolje i en panne og brun pølseskivene og kjøttet i ca 5 minutter.
- Overfør kjøttet til en tallerken og tilsett løk og gresskar i pannen.
- Fres i ca fem minutter under stadig omrøring. Ha deretter i vinen og la småkoke i noen minutter.
- Tilsett kjøtt og la retten trekke ved svak varme i 15 minutter til gresskaret begynner å moses. Ta av kokeplaten og varm opp igjen like før servering.
- Varm opp hvitvin eller vann og bløtlegg tomatene i den i minst 10 minutter. Ta dem opp og kryst ut overflødig væske. Kutt i små terninger.
- Like før servering lager du couscousen ved å følge instruksen på pakken (vanligvis går det ut på å koke opp vann tilsatt litt salt, tilsette couscous og la den stå og trekke noen minutter).
- Ha i tomatbiter, olivenolje, urter, avocadobiter og salt og pepper, og bland godt.
Server med godt brød og gjerne en grønn salat.
Se alt det gode du kan lage av et gresskar