- Skjær auberginen i skiver på langs og dryss på litt salt.
- La dem så ligge og trekke i 15 minutter før de skylles og tørkes med papir.
- Rens og del paprikaen på samme måte til du har lange strimler.
- Del squashen i 3 på tvers og så i skiver på langs.
- Skjær fennikelen i skiver.
- Legg alt side om side på et dypt stekebrett og pensle med olje.
- Drypp over sitronsaften.
- Bak alt i ovn ved 180 grader til de er pent brune ca 15 minutter.
- Ta ut av ovnen.
- Tomat- og ostesaus: Bløtlegg de soltørkede tomatene i 10 minutter. Om du bruker tomater i olje, holder det å tørke dem.
- Finhakk tomater og hvitløk.
- Kok opp sammen med fløte i en kjele. La småkoke i 5-10 minutter.
- Rør inn parmesan.
- Smak til med salt og pepper.
- Legg grønnsakene lagvis med tomat- og ostesausen i en ildfast form.
- Stek videre ved 180 grader i 20 minutter.
- Dryss over parmesan og server.
Vi byr på 250 andre vegetarretter
Vi byr på mange oppskrifter med lasagne