Legg laksefiletene i stekepanna sammen med grønnsaker og krydder og du har en rett som alle vil like.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Legg laksefiletene i stekepanna sammen med grønnsaker og krydder og du har en rett som alle vil like.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.
Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.
Dette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende. Perfekt når økonomien er stram.
En indiskinspirert lett krydret og fyldig suppe som passer alle ganer.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Grønnsaksuppe med kjøttboller laget av kyllingkjøttdeig er enkel å lage og smaker veldig godt.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Lag deg en deilig og varm grønnsaksuppe med kylling. Du lager den på 15 minutter.
Blåskjellsuppe er ingen heksekunst å lage. Denne serverer du på 20 minutter.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Denne thaiinspirerte nudelsuppa er superrask å lage og blir en suksess på bordet.
I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.
Ribolita betyr kokt på nytt, og er opprinnelig en bonderett fra Toscana, der daggammel grønnsakssuppe blir gitt nytt, forsterket liv. Vi tilsetter Chevre fra Haukeli.
Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.
Denne suppen heter soupe au pistou på fransk, og er en tradisjonell grønnsaksuppe fra Provence med franskmennenes svar på pesto.
Denne suppa kan lages med torsk eller annen fisk eller helt vegetarisk med tofu. I så fall bruker du grønnsaksbuljong.