I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
Denne fiskesuppen kan alle klare. Den er dessuten så fristende at det kan lønne seg å lage dobbel porsjon.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
Denne kyllingsuppen blir hele familien mett av samtidig som den er både rask og enkel å lage. Du trenger bare godt brød til.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.
Bli ikke sjokkert over at en fiskesuppe inneholder hermetisk fersken. Det var nemlig luksus en gang i tiden.
Egenkokt skalldyrkraft er noe helt annet enn buljongpulver eller terninger. Her oppskriften på hvordan du enkelt lager den selv med rekeskall.
Her er en god innføring i hvordan du skal koke kraft. Enklere enn du tror
Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Denne suppa har mye smak. Dessuten er den lett å lage på en hverdag. Du behøver ikke koke høna eller kraften selv, men selvgjort er som alle vet velgjort..
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. Du kan selvfølgelig fryse den.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og løk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
En skalldyrsuppe der du kan legge til det du får tak i av skaldyr og også hvit fisk.
Proff skalldyrsuppe lager du med god kraft fra butikken lager du på 30 minutter.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Å servere en suppe som denne til sushien gjør måltidet mer variert og interessant.