- Kok opp rekeskallet med vann, skru ned varmen og la det småkoke i 40 minutter.
- Finhakk fennikel, løk, hvitløk og tomater og fres alt i en kjele med smør. T
- ilsett hvitvin og la det koke inn til det kun er halvparten av væsken igjen.
- Sil over rekekraften og la det trekke i 30 minutter.
- Smak til suppen med salt og pepper.
- Skjær fisken i biter på 5x5 cm. Ha fisken i suppen sammen med blåskjell og hjerteskjell og la alt trekke i 5 min.
- Pass på å ikke røre for mye i gryten.
- Tomat- og chilipesto: Kok opp de soltørkede tomatene i litt vann, ta til side og la stå i noen minutter.
- Hell av vannet og kjør i kjøkkenmaskin sammen med chili og olje til en pesto.
- Legg rekene i en suppebolle.
- Ha i suppen og til slutt en skje med tomat/chili-pesto.
- Server med nystekt brød.
Her finner du mange flere gode supper
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig