Pizzaen blir superenkel og ikke minst ekstra eksotisk med reinskav, oregano og granateplefrø.
Pizzaen blir superenkel og ikke minst ekstra eksotisk med reinskav, oregano og granateplefrø.
Manakish eller manakeesh er det selvsagte midtpunkt i en libanesisk meze - småretter som start på et større måltid eller et måltid i seg selv.
En pizza med søtere topping er perfekt som kveldskos.
En pizza-vri som smaker ekstra godt når du har vært aktiv utendørs i kulda.
Denne pizzasausen er herlig enkel og smaker himmelsk av tomat og basilikum.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Pizza smaker aller best på grillen - den høye temperaturen gjør at du kan oppnå pizzaperfeksjon i bakhagen.
Hvit pizza er fantastisk god. Kremete og fyldig rørosrømme gjør seg utmerket sammen med lett-grillet squash, og med deilig hint av løk og sitrus.
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn.
I denne pizzaoppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon. Dette er ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat. Bør oppleves.
Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den selv. Her er oppskriften på det hele.