Sett stekeovnen på 250 grader.
La deigen hvile ca 10 minutter på kjøkkenbenken. Rull deigen ut på stekeplaten.
Bland finhakket hvitløk med crème fraîche og smør blandingen på pizzadeigen.
Strø på ost og legg over tomater i skiver og artiskokkhjerter.
Stek pizzaen midt i ovnen i 10-15 minutter.
Rist gresskarkjernene i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over gresskarkjernene.
Tips: Hvis du kvier deg for å lage pizzadeigen selv kan du kjøpe den ferdig.
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig