Pizza pasta og risretter

oppskrifter.webp

Her finner du over 360 oppskrifter på pizza, pasta og risretter. Velg din favoritt

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 15 minutter

    Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.

  • 1 time

    I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.

  • 30 minutter

    I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.

  • 30 minutter

    Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.

  • 3 timer

    Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.

  • 20 minutter

    Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn.

  • 50 minutter

    Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.

  • 15 minutter

    Pasta og ørret passer svært godt sammen. Både med røkt og fersk fisk sammen med pasta får du et supert måltid.

  • 30 minutter

    Pasta er manges favoritt. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på når du legger til broccolisaus.

  • 15 minutter

    I denne pizzaoppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon. Dette er ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat. Bør oppleves.

  • 15 minutter

    Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.

  • 1 time

    Har du fylt skap og fryseboks med sopp, er det på tide å begynne å bruke den. Pai er en perfekt måte å få avsetning på fangsten.

  • 40 minutter

    Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.

  • 20 minutter

    Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti. Og den hjemmelagete tomatsausen smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus.

  • 30 minutter

    Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.

  • 1 time 30 minutter

    Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.

  • 1 time

    Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.

  • 20 minutter

    Denne retten er en sikker vinner i barnefamilier. Den er nemlig superrask å lage og inneholder både pølser og pasta.

  • 40 minutter

    Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.

  • 20 minutter

    Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.

Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken