Kok pastaen et par minutter kortere enn anvisning på pakken i godt saltet vann.
Skjær ørretfileten i små terninger og den røkte ørreten i strimler.
Vask, rens og skjær vårløk i tynne skiver og brokkoli i små buketter.
Tilsett vårløk og brokkoli i kasserollen sammen med pastaen når den er nesten kokt, og la det koke sammen med pastaen de siste minuttene.
Hell av vannet og la pasta, vårløk og brokkoli være igjen i kasserollen. Tilsett de rå ørretbitene, olje, salt og pepper, bland forsiktig og sett på lokket.
La det hele stå 1-3 minutter på svak varme til ørreten er ferdig.
Tilsett vann og buljongterning, kok opp og jevn med maisennajevner.
Tilsett sausen og halvparten av den røykte ørreten i kasserollen sammen med pasta, ørret og grønnsaker.
Bland forsiktig, og la det trekke i 1-2 minutter. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Server pastaen med resten av den røkte ørreten og finhakket gressløk over.
Tips: Her kan du gjerne bruke annen type pasta slik som spagetti, linguini, pappardelle eller tagliatelle.