Kok opp en stor gryte med vann.
Skjær tomatene i fire biter og bland dem med sukkererter og kapers.
Bland kesam og kremost til en glatt krem.
Når vannet koker tilsettes salt og litt olivenolje og deretter pastaen. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Mens pastaen, koker skjærer du pølsene i skiver og varmer dem opp i stekepannen.
Hell av pastavannet, men la pastaen være igjen i kjelen.
Ha tomatblandingen i kesam- og osteblandingen og hell over den varme pastaen og rør rundt slik at det blander seg.
Tilsett de varme pølsebitene.
Hell opp på et stort fat eller fire tallerkener. Strø over hakkede krydderurter og nyhøvlet parmesan.
Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide
Flere lekre pølseretter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig