- Kok opp vann i en kjele, ha i litt salt og neslene. Forvell noen minutter. Hell over i et dørslag og skyll i kaldt vann. Klem ut mest mulig vann og legg på et tørkepapir. Finhakk neslene.
- Fres løk og hvitløk i olje til mykt. Tilsett urtene og neslene, fres lett og bland godt. Smak til med salt og pepper.
- Bland ost og fløte til en jevn masse. Pisk eggene og ha i osteblandingen.
- Kjevle 2-3 butterdeigplater til en bunn som dekker en paiform på 24-28 cm.
- Fordel nesle- og løkblandingen over paibunnen.
- Hell over egge- og osteblandingen.
- Kjevle de gjenværende butterdeigplantene til et lokk og legg over paien. Stikk hull i lokket med en gaffel.
- Stek i forvarmet ovn (220 grader) i 25 minutter til de lokkalet er pent gyllen. Server med salat og evt. brød.
Se alle våre andre fristende oppskrifter på pai