- Kok pastaplatene i lettsaltet vann med litt olivenolje og avkjøl dem i isvann.
- Ta pastaplatene opp av vannet og tørk av noe av vannet. Legg dem på oljet bakepapir.
- Fres spinat, løk og hvitløk lett sammen i olje til spinaten faller sammen.
- Bland inn krabbekjøttet, parmesan og cottage cheese. Smak til med salt og pepper.
- Fordel krabbefyllet på pastaplatene og rull dem sammen til et fint rør.
- Legg cannelloniene på smurt bakepapir og dekk dem med folie. Varm dem ved 120 grader i ca 5 min like før servering.
- Fres fennikelen lett i olje og smør. Rør inn sukkeret og press over appelsinsaft og sitronsaft.
- La det koke inn til det begynner å tykne. Smak til med salt, pepper og persille.
- Fordel fennikelen på toppen av cannelloniene og drypp sjyen rundt.
Server nybakt brød og en blandet salat ved siden av.
Flere retter med cannelloni finner du her
Mange deilige pastaretter du kan lage
Se hvordan du koker og renser krabbe her
Lekre krabberetter finner du her