- Bechamelsaus:
Smelt smør på middels varme i en stor kjele, tilsett mel under kraftig omrøring med en visp, og kok i 1 minutt. - Ta av kjelen og hell i melken under under omrøring og la det småkoke i 2-3 miutter. Tilsett cayennepepper, revet muskat og smak til med salt og pepper.
- Fyll:
Forvarm ovnen på 200 grader. - Trekk lettsaltet torskefilet i 6-8 minutter og legg til side.
- Finhakk vårløk, bladpersille, spinat og hvitløk og bland sammen i en stor bolle med revet sitronskall, sitronsaft, ricotta, gryereost, parmesan, pisket egg, cayennepepper, salt og pepper.
- Kok pasta etter anvisning på pakken og fyll enhver pasta med cirka 1 toppet teskje fyll.
- Legg først et lag med bechamelsaus/ostesaus i bunnen av ildfastform og legg pasta rekkevis. Avslutt med ostesaus og litt revet parmesan over.
- Stekes i ovnen på midterste rad i 20 minutter eller til osten er gyllen.
Se våre andre forslag med pasta og fisk