Du trenger en paiform på ca 24 cm.
Sett stekeovnen på 200 °C.
Ha paideigen i paiformen og trykk deigen inntil kanten.
Prikk bunnen med en gaffel og sett den i kjøleskapet.
Skjær ut rent fiskekjøtt om fisken er med skinn og bein. Skrap løs restfiskekjøtt med en skje. Del det i små terninger, og skjær vårløk i tynne skiver.
Visp sammen crème fraiche, egg, sennep og pepper.
Legg koljen i formen, fordel vårløk og ost over. Legg på tomatene.
Hell eggblandingen over og stek paien i ca 35 minutter, til den kjennes fast og ferdig.
Server gjerne revne gulerøtter eller en grønn salat til.
Se alle våre andre fristende oppskrifter på pai
Flere oppskrifter med røkt kolje finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig