Denne kyllingretten er proppfull av smaker. Derfor trenger du bare godt brød ved siden av.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne kyllingretten er proppfull av smaker. Derfor trenger du bare godt brød ved siden av.
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Legg kyllingfileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen samtidig som du trenger mindre kjøtt.
Kan kyllingfilet kombineres med reker og asparges. Så absolutt.
Kyllingbryst kan brukes til det meste. Dette tipset er enkelt, lettlagd og ikke minst deilig.
Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Server kyllingfileten med bechamelsaus og stekt sopp og rotgrønnsaker. Vi kan garantere stor matglede rundt bordet.
Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder. Du kan også bruke stekepanne
Du kan lage deilige burgere av kyllingkjøttdeig. Med tilbehøret i denne oppskriften får du et saftig og godt måltid som alle burgerelskere vil sette stor pris på.
Helstekt kylling er alltid et flott innslag på middagsbordet. Med en lekker grønn saus til, får både smak og stemning et ekstra løft.
Når du pensler fileten med chiliblandingen og lager en eksotisk mangosaus, da får du applaus.
Lårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
Ris kokt i kokosmelk får en deilig, eksotisk smak som passer godt til kylling. Stekt ananas med kokos setter prikken over i-en.
Pasta carbonara er en favoritt hos mange. Når du legger til kylling blir retten ekstra god.
I kålruletter med kylling og ris kan du bruke enten hodekål, sommerkål eller kinakål.
Denne kyllingretten er enkel å lage og smaker herlig sammen med potetmos og kokte grønnsaker. Den ekstra spissen setter honningen.
Når syrlige epler, sennep og bacon slår følge med kyllingfileten, da får du et måltid som vil glede rundt bordet.