- Kyllinglår: Velger du ferdig grillede kyllinglår, varmer du dem i stekeovnen ved 150 grader mens du lager tilbehøret.
- Rå kyllinglår gnis inn med salt og pepper. Legg i en ildfast form. Drypp over olivenolje og stek ved 175 grader i 45 minutter.
- Eller grill dem på grillen.
- Båtpoteter: Del potetene i båter og gni dem inn med salt, pepper og olivenolje.
- Pakk potetene og sitronbåter i aluminiumsfolie og legg dem direkte på grillkullet i 20 minutter.
- Tzatziki: Vask og del agurken i to.
- Skrap ut frøkjernen i midten og riv resten grovt på et rivjern.
- Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske.
- Bland inn revet agurk og finhakket hvitløk i yoghurten.
- Smak til med salt og pepper og rør inn finhakket dill til slutt.
Server kyllinglårene med tzatziki og båtpoteter samt en gresk salat
Ekstra gresk blir stemningen med pide- eller pitabrød til
Tips: Hvis du bruker vanlig norsk yoghurt naturell: Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling