- Hell yoghurt i et kaffefilter og la stå i 15-30 minutter.
- Klargjør kyllingklubbene ved å løsne den lille senen i toppen og trekke kjøttet ned på klubben.
- Hogg av den lille benkulen i enden slik at du sitter igjen med en pen liten kylling klubbe med alt kjøttet i den ene enden.
- Rist de hele krydderne i en varm panne og støt de sammen i en morter.
- Tilsett de knuste krydderne i yoghurten, sammen med finhakket hvitløk, frisk koriander og litt salt.
- Bland godt og mariner kyllingklubbene (forsøk å holde benpipene rene for marinade) i minst 5 timer.
- Sett dem inn i ovn på 200 grader i 20 minutter - noe lenger om di bruker kyllinglår.
- Server med kokt ris og naanbrød.
Naanbrød får du også kjøpt ferdig i mange dagligvarebutikker.
Mange indiske retter venter på at du skal forsøke dem