- Bland ingrediensene til marinaden og pensle kyllingbrystet med den.
- Stek på 180 °C i ca. 30 minutter.
- La hvile 10 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
- Søtpotetmos: Kok søtpotetene møre og mos dem.
- Bland inn smør, hvitløk, timian og mye fersk revet parmesan.
- Smak til med salt og pepper.
- Rødvinspære: Skrell pærene og la stilken være på til pynt.
- La de koke i rødvin tilsatt kanelstang og vaniljestang (deles på langs og skrap ut frøene) til de blir møre.
- Ta pærene ut av kokekraften og skjær dem i tynne skiver.
- Like før servering smeltes spinat i litt smør.
- Anrett kylling skåret i skiver oppå spinaten med søtpotemos og rødvinspæreskiver på siden.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling