Med revet ingefær, sitronsaft og eplesider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Med revet ingefær, sitronsaft og eplesider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og vårløk.
Surstek med reinsdyr er en tradisjonsrik rett. Den tar litt tid å forberede, faktisk en hel uke, så du har ingen tid å miste.
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Reinsdyrfilet har fantastisk mørhet og rik, men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Reinsdyrfilet gir garantert stor matopplevelse. Perfekt mat å invitere gjester på særlig når du legger til pære, sopp og selvfølgelig potet.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.