Varm olje i en stekepanne og stek reinsdyrskav til gyllen. Tilsett 4 ss hoisinsaus, la det surre videre på svak varme i 8-10 minutter.
Skjær vårløk i strimler og agurk i tynne staver.
Vil du lage hjemmelagede kinesiske pannekaker finner du oppskriften her
Ønsker du litt sprø pannekaker kan du varme de i litt sesamolje i en panne rett før servering.
Smør pannekakene med hoisinsaus og topp med kjøtt, vårløk og agurk.
Rull sammen og server.
Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva
Les om det fantastiske reinkjøttet her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig