Med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker, kan du lage denne deilige retten.
Med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker, kan du lage denne deilige retten.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
En skikkelig festmeny har alltid en forrett. Vi foreslår gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles.
Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gleder du alle rundt bordet.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Her er en oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet Bidos. Reinsdyrkjøtt fra stek eller reinbiff er hovedingrediensen med løk, poteter og gulrøtter.
Kun når bare det beste er godt nok lager du en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å.
Denne viltgryten med litt ekstra smak blir det avsetning på. Den er overraskende rask å lage.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.
Denne nydelige retten med reinsdyrfilet har syrlige sauser som matcher det lekre og møre kjøttet.
Reinskav kalles også finnbiff og er fryst reinsdyrkjøtt skåret i tynne skiver, altså skavet, og som trenger lite varmebehandling. Her i italiensk forkledning.